Nikon D5 disponibil la precomanda prin YellowStore

Nikon D5, noul varf de gama in format FX, urmeaza sa fie disponibil la Yellow Store dupa 24 martie 2016. Acesta poate fi pus începând de azi la precomandă direct de pe site-ul oficial YS. D5 este afișat în format body, la prețul de 31,499 Lei. Un preț destul de mare, dar care îți va satisface toate dorințele. Tot de la YellowStore, acest nou D5 poate fi achiziționat și în sistemul de rate, care îți poate oferi un preț mai bun, lunar, de 2.650 Lei pe 12 luni.

Descriere Nikon D5

Echipat pentru a realiza imagini pe masura ambitiei utilizatorului, Nikon D5 face fata celor mai dure provocari fotografice. Senzorul de imagine CMOS de 20,8 MP, in format FX si senzorul de masurare RGB de 180K pixeli sunt cu totul noi si asigura recunoasterea cu precizie a subiectelor, precum si excelente detalii ale imaginii. Sistemul AF de ultima generatie, cu 153 de puncte de focalizare si 99 de senzori de tip cruce, ofera o acoperire larga, indiferent daca fotografiati in medii de fotografiere extrema, atunci cand aveti doar o sansa de a obtine fotografia dorita.

Cea mai extinsa sensibilitate ISO din istoria aparatelor foto produse de compania Nikon (interval ISO de la 100 pana la 102400, extensibil pana la echivalentul ISO 3280000) si noul sistem de procesare a imaginii EXPEED 5 asigura un nivel fara precedent al calitatii imaginii si face posibila fotografierea dincolo de limitele vederii. Iar pentru cineastii care merg la extreme, D-movie permite acum inregistrarea filmelor cu rezolutii 4K UHD.nikon d5 la precomanda

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank