Nikon 1 J5 cu filmare 4K este disponibil la YellowStore

Noul aparat foto mirrorless de la Nikon capabil de filmări la rezoluţia 3840 x 2160px 4K este disponibil acum pe stocul magazinului YellowStore. Acest Nikon 1 J5 este primul din gama lui care această capacitate de a filma video 4K la 15 fps. O reuşită foarte importantă din partea celor de la Nikon, deoarece cerinţele pentru astfel de filmări au crescut considerabil chiar şi la noi în România.

j5

Acest nou Nikon 1 J5 are un CMOS Cx de 13,2 x 8.8 mm cu ajutorul căruia vei putea suprinde cele mai bune cadre! La 20 fps cu focalizare automată continuă, aparatul  J5 vă poate oferi imagini de acţiune pe care un DSLR le-ar putea rata. Îngheţaţi totul şi nu rataţi nimic cu modul Sport. Mai mult, aparatul are funcţia Wi-Fi şi NFC integrată pentru a partaja mai rapid şi mai uşor clipurile sau pozele făcut cu el.

Monitor cu ecran tactilde 7,5 cm (3 inci), cu 1.037.000 puncte oferă vizualizări clare, chiar şi atunci când este înclinat. Fotografiaţi de jos, pentru a înregistra acţiuni extreme sau fotografiaţi cu uşurinţă dintr-un punct de observare înalt, graţie unghiului de rotaţie de 86 de grade. Înclinaţi monitorul până la 180 de grade şi utilizaţi Modul autoportret pentru a estompa pielea sau a seta Autodeclanşatorul.

Nikon 1 J5 poate fi cumpărat de la YellowStore la preţul de 2.498 Lei, cu un obiectiv de 10-30mm VR PD-Zoom. Mai mult, dacă îl comanzi acum mai primeşti CADOU card SDHC 16GB si geanta Nikon 1.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank