Nexus 6P ajunge pe stoc la QuickMobile; pret de la 3.599 Lei

Cel mai nou smartphone lansat de Huawei sub sigla Nexus ajunge în premieră pe România la QuickMobile. Nexus 6P poate fi achiziţionat acum la preţuri începând de la 3.599 Lei, în varianta 32GB pe negru sau argintiu. Versiunea puţin mai scumpă, de 64GB pe culoarea argintiu costă, nici mai mult nici mai puţin decât 3.899 Lei. Cu acest terminal High-End, Huawei îşi face din nou apariţia pe podium, unde se află telefoanele gen iPhone 6S, Note 5, G4, One M9 sau Meizu.nexus 6p

Ceea ce fac ca preţul acestui telefon să fie atât de mare sunt următoarele: Nexus 6P are cea mai bună cameră din 2015, potrivit DxMark care au făcut un test comaprativ cu toate celelalte telefoane de top; specificaţii de top; partea software dusă la cel mai înalt nivel; calitatea materialelor folosite; USB Type-C, rezoluţie de 1440 x 2560 px pe un panel AMOLED cu diagonala de 5,7 inch şi un acumulator care face faţă foarte bine, având capacitatea de 3.450 mAh.

Tot la categoria specificaţii mai amintim: Android 6.0, scanner de amprentă, cameră de 13MP capabilă de inregistrari 4K, sticlă protecţie Gorilla Glass 4 şi 3GB RAM.

Nexus 6P la 3.599 Lei mai este disponibil momentan în doar câteva bucăţi pe stocul de la QuickMobile. Versiunea puţin mai scumpă are momentan un stoc suficient. Comandă acum versiunea prefertă şi nu vei regreta că vei plăti atâţia bani pe un smartphone de la Huawei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank