Nexus 6 este lansat oficial – specificatii de top si poze

nexus 6.2

Cel mai nou smartphone de la Google si Moto a fost prezentat astazi – Nexus 6 este cel mai puternic smartphone lansat pana in momentul de fata. Acesta are un design absolut fermecator inca de la prima privire. Forme bine rotunjite pentru cel mai bun grip. Acesta pastreaza principalele linii cu care Moto X ne-a obisnuit pana acum. Insa acest Nexus 6 are la interior cateva componente hardware care bat orice smartphone actual.

La interior avem un procesor Quad-Core Krait 450 la 2,5 GHz, un chipset Snapdragon 805, 3GB memorie RAM si un procesor grafic Adreno 420. Aceasta combinatie impreuna cu ultima versiune de Android L, vor depasi orice rezultat de tip benchmark cunoscut pana acum.

In partea din spate , Nexus 6 are o camera puternica de 13MP, iar in fata o camera frontala de 2MP. La partea din fata avem o sticla de protectie de ultima generatie Gorilla Glass, o rezolutie QHD 2560 x 1440 px si o diagonala de 5,9 inchi. Totul este sustinut de un acumulator nou, care are o capacitate de 3.200 mAh. Acesta mai beneficeaza de functia “fast-charging” care iti asigura o incarcare foarte rapida a acumulatorului. De exemplu daca vrei sa folosesti telefonul pana la 6 ore, acumulatorul se incarca in 15 minute.
La prima vedere, putem observa ca exista posibilitatea sa avem un sasiu din aluminiu si un capac detasabil. Cu siguranta cel mai importat aspect cu care vine echipat acest super Nexus 6, este versiunea de Android L 5.0 . In scurt timp vom avea clip-uri cu interfata acestuia!

Nexus 6 va fi disponibil in doua variante: 32GB si 64GB. Fiecare versiune va avea un pret diferit, iar primele speculatii spun ca versiunea de 32GB va costa 569 Euro, iar varianta de 64GB va costa 649 Euro. In Romania vom mai adauga cel putin 50 Euro la fiecare varianta.

nexus 6

sursa: nexus

Comments

  1. By Alin

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank