Nexus 6 disponibil la precomanda in premiera

Cel mai bun smartphone lansat anul acesta este cu siguranta Nexus 6 de la Motorola si Google. Aceasta combinatie a dat nastere la cel mai puternic smartphone al anului 2014. Nexus 6 a fost lansat acum cateva zile, iar cei care au fost primii interesati de acest model pentru a-l aduce in Romania, au fost cei de la QuickMobile. Asadar, in momentul de fata il poti pune la precomanda direct de pe site-ul lor la pretul de 2.699 Lei, varianta de 32GB 4G LTE Alb. Cat despre pret, pot spune ca este pe masura specificatiilor, iar daca stam putin si il comparam cu cel al lui Note 4, observam ca este mult mai mic. Note 4 ┬ácosta 3.999 Lei – deci o diferenta mare intre cele doua.

Eu pentru aceasta diferenta de pret, as opta din start pentru un Nexus 6, deoarece acesta este mult mai bine optimizat si gandit, pentru ca performatele acestuia sa fie duse la maxim. In plus, Nexus 6 o sa vine echipat cu noua versiune de Android 5.0 Lollipop. Pe cand Note 4, va avea ceva timp de asteptat pana va primi aceasta versiune.

Asadar, pentru cei care doresc sa fie primiii cu un Nexus 6 in mana, le recomand sa isi puna comanda acum de la quickmobile. Sper ca in cel mai scurt timp sa il aduca si cei de la eMAG, unde ma astept la un pret de 2.499 Lei. Date despre livrare inca nu avem, dar ma gandesc ca incepand cu data de 6 Noiembrie va ajunge in Romania pe stoc. Inca un plus pentru cei de la quickmobile, care se misca foarte repede atunci cand vine vorba de un smartphone nou.

precomanda nexus 6

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank