Motorola XT1524 Moto E disponibil la eMAG

Noul model lansat de Motorola şi Google ajunge azi pe stocul magazinului eMAG. Este vorba despre celebrul model din seria Moto care rulează pe sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, din cutie. Cu alte cuvinte, este primul smartphone ce vine echipat cu această versiune, din cutie. Desigur un update la versiunea Lollipop 5.1 este aşteptat în urmăătoarea perioadă, după ce Google, a anunţat ieri că a început dezvoltarea versiunii 5.1 Lollipop. Pentru cei care îţi doresc să aibă cea mai nouă versiune de Android, Moto E 2015 XT1524 este cea mai bună alegere.

e

Mai mult, acest model face parte din clasa mid-range, adică are specificaţii bune şi cel mai important este că are un preţ mai mult decât accesibil. La magazinul eMAG, Moto E versiunea 2015 are preţul de 699 Lei, cu livrare direct din stoc.

Versiunea adusă de eMAG, are următoarele specificaţii: memorie internă de 8GB, compatibilitate cu reţeaua 4G şi este disponibil doar pe negru. La partea hardware, acesta are un procesor Quad-Core la 1,2 GHz, pe chipsetul Snapdragon 410 şi desigur un accelerator grafic Adreno 306, de generaţie nouă.

La partea de ecran, Moto E 2015 are o diagonală de 4,5 inch, cu un display IPs şi o rezoluţie de 540 x 960 px, din care rezultă o densitate foarte bună a pixelilor, de 245 ppi. Pentru ca acesta să aibă câteva trăsături de high-end, Moto a pus pe el şi sticla de protecţie Gorilla Glass 3. Un aspect foarte important, pe care trebuie să îl iei în considerare, atunci când îţi cumperi un smartphone buget.

În rest, acesta mai are o cameră principală de 5MP, capabilă doar de înregistrări video HD 720p, şi una secundară de tip VGA. Probabil că la parea de cameră acesta nu stă chiar foarte bine, dar dacă luăm în considerare partea software care este foarte importantă, acest model Moto XT1524 este o alegere foarte bună din punctul meu de vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank