Motorola XT1092 disponibil la eMAG in premiera

Noul model de la Motorola, XT1092, cunoscut ca si Moto X 2014, a ajuns în premieră pe stocul magazinului eMAG. Modelul acesta este de departe cel mai bine optimizat smartphone de la Motorola, lansat până în prezent. Avem bineînteles şi noul model Droid Turbo, care este puţin deaspura acestui model datorită specificaţiilor mai bune. Însă, nici acest model nu este foarte departe de primele locuri ale celor mai bune telefoane din 2014.

Motorola XT1092 este un smartphone lansat destul de recent, undeva pe la mijlocul acestui an şi care a atras înă de la început foarte multe priviri, datorită designului său foarte frumos, dar şi specificaţiilor foarte bune. Modelul ajuns la noi în România, are în dotare un procesor Quad-Core Krait 400 tractat la 2, 5GHz, pe un chipset Snapdragon 801 şi 2 GB memorie RAM. Pe partea grafică, acesta se remarcă prin procesorul grafic Adreno 330, care este aproape cel mai bun GPU din anul 2014.

Pe lângă aceste componente hardware, Moto X 2014 mai are o memorie internă de 16GB, un acumulator de 2.300 mAh şi toţi senzorii necesari pentru o autonomie cât mai ridicată. La parte de ecran, avem totuţi o rezoluţie FullHD pe o diagonală mare de 5,21 inch. Totul este pe un panel OLED, şi acoperit de o sticlă de protecţie Gorilla Glass 3. La capitolul calitatea a ecranului, modelul acesta se situează în topul celor mai bune ecrane din acest an – cred că este pe locul 4-5.

moto x

La partea din spate avem o cameră mare de 13MP, iar în partea din faţă avem o cameră de 2MP. Bineînteles optimizarea cu care vine sistemul de operare Android 4.4 KitKat, duce la o calitate foarte bună a pozelor, precum şi la o viteză de capturare foarte mare. Camera este ajutată de doua LED-uri puternice, pentru ca pozele în lumină slabă nu sunt foarte bine percepute de această camera de 13MP.

În curând acest model va primi update la Android 5.0 Lollipop, ceea ce mi se pare a fi un punct foarte important, care ar trebuii să te determine să îţi cumperi acest smarthpone frumos de la Motorola. La cei 2.349 Lei, acest model Moto x 2014, este un adevărat best-buy.

moto x spate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank