Motorola Droid Turbo a fost lansat oficial

Noul model de la Motorola, Droid Turbo şi-a facut apariţia astăzi pe site-ul oficial Verizon. Noul monstru de la Motorola promite sa fie cel mai bine echipat smartphone din anul acesta. Încă de la primele detalii despre acest smartphone ştim ca are un acumulator monstru: 3.900 mAh care îţi vor asigura o autonomie de cel puţin 2-3 zile, in funcţie de cum îl foloseşti. Nu numai acumulatorul este cel mai important aspect ci şi specificaţiile de top ale acestuia.

snapdragon droid turbo

Droid Turbo este echipat cu ultimul chipset de la Qualcomm, Snapdragon 805 sub care se gaseste un procesor Quad-Core Krait 450 tractat la o viteză de 2.7 GHz. Procesorul video este la fel şi el de ultimă generaţie, adica Adreno 420, care in combinaţie cu cei 3GB RAM o să ridice un nou standard în aplicatiile de tip benchmark. Din start acest model va intra în concurenţa directă cu celebrul Nexus 6.

droid turbo

 

La partea software, acest Droid Turbo este personalizat de versiunea de Android 4.4 KitKat, având câteva modificari facute de Motorola si Google, pentru o performanţă mai bună. În cel mai scurt timp, va primi update la Android 5.0 Lollipop. Eu credeam că va fi echipat din cutie cu aceasă versiune nouă. Totuşi se pare că cei de la Motorola au lucrat de mult timp la el si-au lăsat pe mai tarziu partea de update.

La exterior, cei de la Moto au pus cele mai bune materiale pe care le putem găsi pe un smartphone. Kevlar si încă doua materiale foarte rezistente la orice zgârietură sau lovitură. În partea din faţă avem o sticlă de protectie Gorilla Glass 3, o diagonala de 5,2 inch cu tehonlogia SuperAMOLED, având o rezolutie QHD din care rezultă o denitate de peste 500 ppi.

În partea din spate avem două LED-uri mici şi puternice, împreună cu o cameră de 20MP capabilă de înregistrări video 4K. Câteva elemente ale telefonului sune acoperite cu un strat de nano-tehnologie care respinge apa. Telefonul va fi disponibil începând cu data de 30 Octombrie doar in USA, iar la noi in Romania cred ca va ajunge ceva variantă puţin mai diferită de aceasta. Datele despre preţ, vor fi disponibile foarte curând.

Ce părere ai despre acest smartphone puternic de la Motorola? Eşti tentat să îl cumperi?

Comments

  1. By viorel

    Reply

    • By Adrian

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank