Moto G4 Plus disponibil acum la QuickMobile

Un nou val de lansări marca QuickMobile a avut loc în acest început de săptămână, printre care am găsit noul model lansat de Motorola, Moto G4 Plus. Modelul adus de QuickMobile este în varianta Dual-Sim cu o capacitate de stocare internă de 32GB, pe culorile alb și negru. Phabletul Moto 4G Plus are o diagonală de 5,5 inch, cu o rezoluție Full HD 1080p și un panel IPS de generație nouă. La partea de procesor, G4 Plus vine cu un Qualcomm Snapdragon 617, având 8 nuclee la 1,2 GHz, respectiv 1.5 GHz. Pe partea grafică, avem Adreno 405, model care îl poziționează în clasa telefoanelor performante și pe care poți rula orice joc.

moto g4 plus pret

La captitolul specificații, amintim sticla de protecție Gorila Glass 3, Android 6.0.1 Marshmallow cu posibilitatea de update la versiunea de Android 7.0, în viitorul apropiat și un slot microSD, ce suportă pănâ la 256GB. Desigur, cei 32GB sunt absolut suficienți pentru un user normal, care face poze, ascultă muzică și se joacă câteva ore pe zi. Mai amintim faptul că acest Moto G4 Plus vine cu un scanner de amprentă în partea forntală, funcția Fast-Charging și cu un acumulator de 3.000 mAh.

Pe partea de cameră, avem un senzor principal de 16MP, lase pentru focus și un LED Dual tone. La partea forntală avem un senzor de 5MP, cu unghi larg, pentru poze selfie de calitate. Printre alte dotări, amintim Bluethoot 4.1, USB 2.0, radio FM și GPS. Versiunea disponibilă de Moto G4 Plus la QuickMobile este în varianta de 3GB RAM, având prețul de 1.499 Lei. Cu toate la un loc, Moto G4 Plus este un smaprtphone puternic, ce îmbină excelent partea software cu hardware; specificații decente de 2016 și un preț pentru buzunarul tau!

Comanda pentru Moto G4 Plus o poți face de aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank