Montini – storcator de rosii electric

Probabil ca acum este vremea cand rosiile sunt foarte coapte, iar mamele dumneavoastra sau bunicii le strang pentru a face bulion cu ele. Totul face parte dintr-un procesor foarte lung, care in prima faza consta in taiere rosiilor in bucati mai mici, fierberea lor pana la un anumit punct si trecerea lor printr-o sita deasa pentru a ramane doar zeama groasa din ele. In a doua faza, ce s-a scurt in urma sitei, trebuie pus inca o data la fiert, pentru a ajunge la o consistena mai subtire, pentru a putea fi pus mai usor in sticle. Aceasta ar fi vechiu obicei prin care bunica mea si mama pregateau bulionul. Dupa acestea il puteau in sticle si le depozitau la un loc sigur, gen camara.

Acum, in zilele de azi, tehnologia ne permite sa trecem peste toti acesti pasi greoi si foarte periculosi, datorita fierberii rosiilor. Un aparat nou produs de marca Montini ne scapa de tot acest proces. Asa ca eu am comandat pentru mama mea un storcator electric pentru rosii, online la un pret foarte bun, de doar 845 Lei. Cu acesta, toata recolta bunicii mele, o treceam din faza solida in faza lichida in mai putin de 3 ore – iar aici vorbim de cateva sute de kilograme de rosii.

montini

Cu acest aparat am rezolvat toata treaba mai repede si mai usor, fara atata bataie de cap. Conform producatorului, acesta poate transforma 150KG rosii in mai putin de o ora, in sosul dorit. In plus, am scapat de pielita nedorita si de samburii pe care trebuia sa ii aleg la fiecare rosie. Produsul Montini este fabricat din materiale foarte bune, foarte rezistent si foarte solid. Este un aparat destul demare pentru o bucatarie de la bloc, de aceea iti recomand sa il duci la bunici, unde ai loc mai mare.

Per total, eu sunt foarte multumit ca am comandat acest produs, iar mama mea deja a inceput sa il recomande si altor persoane care se mai chinuie cu vechiul obicei de a face bulion. Produsele Montini sunt de cea mai buna calitate. Nu te uita la cei 845 Lei, deoarece vei face o treaba foarte buna si foarte rapida cu acest storcator electric de rosii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank