Momax iPower GO – un acumulator extern mare

acumul

Acumulatoarele externe au captat deja atentia publiclului care are in dotare un smartphone sau o tableta., deoarece acestea iti permit re-incarcarea dispozitivului in orice situate sau orice loc. Acum cateva luni nici nu se vorbea despre aceste acumulatoare. Clar ca nu au fost nici pe storurile magazinelor, dar nici nu pre se stia mult de ele. Omul obisnuit prefera sa isi puna la incarcat telefonul in fiecare seara, fara sa se gandeasca la acest gadget foarte util. Acesta a fost conceput fiindca majoritatea telefoanelor sau tabletelor au un acumulator foarte mic, iar autonomia de cele mai multe ori lasa de dorit. O mica tendinta spre baterii mai mari, parca a luat anul acest avant, iar primele modele ar fi Xiaomi Mi3, Xperia Z3, iPhone 6 Plus si alte modele.

Si eu m-am orientat spre un acumulator extern, deoarece este foarte util cand merg in excursii, plec de acasa cateva zile si imi uit incarcatorul. Acest il pot pune chiar in buzunarul de la geaca, sau chiar in geanta cu bagaje. Ocupa un spatiu foarte mic, si este usor de folosit. Am gasit pe internet un model de la Momax, iPower Go+ care dispune de o capacitate foarte mare: 11.200 mAh. Probabil cel mai bun acumulator extern de pe piata noastra. Acesta imi incarca telefonul in cel mult 2 ore, iar ca cicluri folosind toata energia, il pot incarca lejer de 2 ori – telefonul meu – Xiaomi Mi3.

iPower Go+ are doua porturi USB pentru incarcarea a doua telefoane simultan. In partea forntala mai are un mic LED, in cazul in care esti intr-un loc unde nu ai lumina, sau nu reusesti sa conectezi cablul USB. Ca si constructie, este destul de rezistent, certificat IP67 – adica rezista la contactul cu apa si praf. In partea de sus avem cateva beculete care ne indica cat la suta este incarcat acumulatorul – partea proasta, este ca nu vine in cutie cu un incarcator, de aceea trebuie sa il incarci cu cablul tau de la telefon sau tableta. Timpul de incarcare este de aproximativ 3 ore si ceva.

mo

Iti recomand sa il cumperi, deoarece calitatea Momax este renumita in intreaga lume, iar capacitatea de peste 11.000 mAh iti va asigura cel putin 2 cicluri de incarcare indiferent de acumulatorul telefonului sau al tabletei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank