Minecraft Pocket Edition pentru Windows Phone

O ştire foarte importană pentru toţi iubitorii de Minecraft, a fost facută publică astăzi şi sună cam aşa: Minecraft este disponibil acum şi pe Windows Phone. Asta înseamnă că începând de astăzi, jocul Minecraft Pocker Edition poate fi descărcat din Windows Store. Partea proastă este că jocul trebuie platit, la fel ca şi pe Android şi iOS. Pentru cei 6,99$, eu zic că merita să îl cumperi, deoarece vei beneficia de opţiunea de a juca în reţea, precum şi in modurile survival şi altele pe care deja le cunoaşteţi.

Partea mai bună pentru posesori de smartphone care rulează pe Windows Phone 8.1, este aceea că jocul poate rula fără probleme pe orice telefon care are în dotare doar 512MB RAM. Pe când la Android avem un minim de 1GB, iar pentru o experienţă pe măsura, avem nevoie de 2GB. Deci, numai veşti bune pentru toţi posesorii de smartphone-uri low-cost cu WP.

Tată această decizie care aparţine celor de la Microsoft, este după ce compania a cumpărat de curând jocul de la Mojang. Minecraft este jucat de peste 30 milioane de utilizatori în momentul de faţă.

minecraft

sursa: windowsphone

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank