Mi s-a stricat mașina de spălat Whirlpool

Acum 3 ani mi-am achiziționat o mașină de spălat marca Whirlpool de la altex, despre care am scris pe site, dacă îmi amintesc bine. Astăzi însă am avut parte de ghinion: s-a spart rulmentul la ea si face un zgomot infernal! Am chemat deja o persoană care se ocupă de reparații la mașini de spalat si mi-a confirmat defectul. Problema cu modelul meu este următorul: după spusele dânsului mașină de spălat este capsată; asta înseamnă că nu se poate schimba rulmentul individual, ci trebuie schimbata toată cuva.

Toată cuva costa indeva la 4-5 mil si nu prea există altă alternativă. Există totuși cineva, care ar putea desface cuva pentru a ajunge la rulment, numai că nu prea garantează că o va monta la loc, cum era inițial. Cu alte cuvinte, trebuie “desigilate” cuva si nu o face prea multă lume.Acum însă aștept ziua de mâine, când îmi va spune dacă găsește cuva pentru modelul meu sau daca a găsit pe cineva care poate intra in cuva pentru a schimba doar rulmentul. Am să revin cu un articol despre ce am să fac după toate acestea și să îți fac o recomandare cu o noua mașină de spălat. Cu siguranță nu voi mai alege masina de spălat marca Whirlpool deoarece după 3 ani, s-a defectat rulmentul. Plus, s-a rupt si un buton de la programe, pe care l-am lipit ulterior. Inainte de whirlpool, am avut marca indesit. Probabil voi merge pe Indesit sau Samsung.

O altă chestie importantă, este ca toate mașinile de spălat noi sunt capsate. Adică producătorul nu te mai lasa să schimbi rulmentul, ci trebuie să schimbi toată cuva. De ce ? pt ca un rulment este ieftin si nu este rentabil pt ei, iar acest defect este tot mai intalnit la masinile de spalat.

Comments

 1. By Sorin

  Reply

  • By GEorGE

   Reply

 2. By Petrica

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank