Mi-am facut asigurare RCA la eMAG

Acum câteva zile am scăpat de o amendă serioasă de la un agent de circulaţie, care m-a oprit la un filtru în timp ce mergeam la bunici. După ce i-am prezentat toate documentele inclusiv asigurarea RCA, am stat câteva momente şi m-am uitat pe poliţa RCA – mai aveam 2 zile şi aceasta expira. În acel moment m-am gândit ce amendă mare puteam să iau pentru o mică neatenţie din partea mea. Bine, toate bune şi frumoase, am ajuns cu bine la destinaţie, după care m-am întors acasă cu un singur gând: să îmi fac de îndatată ce ajung acasă, o noua poliţă RCA. Întrebarea era unde să imi fac asigurarea RCA?

Până acum am apelat la persoanele apropiate care aveau contracte cu diverşi brokeri precum şi la diferite gherete de asigurari din marile magazine. Desigur eu fiind o persoană care îşi petrece majoritatea timpului în mediul online, am auzit de posibilitatea de a îţi face asigurarea RCA online. Aici am auzit şi ştiu de magazinul eMAG care se ocupă şi de această parte de asigurări RCA. Prima dată mi s-a părut destul de ciudat, să imi fac o asigurare RCA online, deoarece nu ştiam cum am să primesc documentele şi nu ştiam ce metodă de plată se acceptă. Mi-am făcut puţin curaj şi am intrat pe siteul eMAG la secţiunea Asigurări RCA şi am început să completez datele necesare: informaţii despre proprietar, despre vehicul (inclusiv talonul să îl ai lângă tine) şi detalii despre perioada pe care vrei sa îţi faci asigurarea şi pentru tipul de utilizare a vehiculului. Înterfaţa folosită de eMAG este foarte prietenoasă, uşor de folosit şi tot ce completezi tu acolo, completează şi un agent de asigurări – deci mai bine faci toată treba de unul singur şi ieşi mai ieftin. Desigur trebuie să ai mare atenţie la datele pe care le completezi, de aceea eu îţi recomand să le verifici de 3 ori.

După ce ai pus toate datele corect, treci la pasul următor şi îţi alegi ofertele de asigurare. Aici ca şi recomandare din partea mea, ai putea să alegi întotdeauna cea mai ieftină poliţă. După ce ai ales acestea, alegi metoda de plată şi aşepţi sosirea documentelor la tine acasă. Eu am ales metoda de plată cu cardul bancar online, pe care îl am de la ING. La fel şi am ales cea mai ieftină asigurare pentru Logan 1.5 DCI, pe o perioadă de 1 an (la fel, poliţa să o faci pe 1 an, deoarece este mai ieftin). toate acestea s-au întâmplat pe la ora 11 după amiazi. Am sunat de control la ei să văd în cât timp primesc poliţa şi mi-au comunicat că în cursul zile de măine am să o primesc. Zis şi primit. A doua zi am primit documentele într-un plic sigilat, fără nici un extra-cost. Cu alte cuvinte, am plătit cea mai ieftină asigurare posibilă, la eMAG. Desigur la ei, se poate face şi rovinieta, pe care eu încă o mai am valabilă aproximativ 3 luni.

După toate acestea, am început să le recomand şi prietenilor mei să îţi facă asigurarea RCA la eMAG, deoarece are cel mai mic preţ, fiindcă ei lucrează direct cu firmele de asigurare şi nu beneficează de nici un comision ascuns. Merită să încerci şi tu poliţa de asigurare RCA, făcută online. Pe viitor am să îmi fac şi rovinieta la eMAG, precum şi asigurarea de călătorie în caz că plec din ţară.

Comments

 1. By JIM

  Reply

 2. By nedumeritu'

  Reply

  • By Adrian

   Reply

   • By ady

    Reply

    • By AnonimuS

     Reply

 3. By anonim

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank