Mi-am cumparat Touchscreen la Xiaomi Mi3 de pe GsmBoutique

Acum câteva săptămâni, mi-am scăpat pe jos telefonul meu Xiaomi Mi3 – ca urmare a căzături, sticla de protecţie Gorilla Glass 3 a cedat. Spre suprinderea mea, display-ul nu a fost afectat, însă sticla s-a crăpat în totalitate, rămânând fără câteva bucaţi de sticlă – mai mult, o porţiune de pe sticlă mai era încă funcţionabilă. Menţionez că nu am folosit niciodată o folie de protecţie pentru ecran, deoarece vroiam să văd cât de rezistent este ecranul la mici zgărieturi şi acum vă pot spune cu siguranţă că este. Să nu exagerez, am avut maxim 4 zgârieturi mici pe ecran, care nu afectau deloc touchscreen-ul şi nici nu prea le puteai observat, decât în lumina soarelui. Cu alte cuvinte, Mi3 are un ecran foarte bun şi rezistent.

Ei bine, după câteva zile de la incident, am decis să îmi caut pe internet, ceva sticlă cu touchscreen pentru Mi3. Am găsit mai mutle variante disponibile la noi în ţară, dar nici una compatibilă cu versiunea mea, sau care presupunea o inlocuire foarte grea. Versiunea pe care o am eu este WCDMA, pe când la site-urile de profil “piese gsm”, aveau doar versiunea TD, special pentru China. Aşa am găsit pe siteu-ul GSM Boutique, un panel cu “frame”, pe care puteam să îmi pun eu singur restul componentelor. Am comandat frumos de la ei, iar coletul mi-a ajuns a doua zi. După ce am deschis coletul, am constatat că şi această versiune este tot pentru China, adică aveam ceva modificări în panel – nu era exact ca şi panel-ul meu. Am sunat la adresa de telefon afişată pe site-ul lor şi le-am spus că nu este compatibil cu ceea ce am eu; fără nici o problemă, mi-au comunicat că pot returna produsul şi îmi vor livra banii înapoi. După câteva zile bune, ei au primit inapoi ecranul, iar eu am primit înapoi banii. Pot spune că, GSM Boutique este un magazin de încredere, de la care poţi comanda orice piesă gsm disponibilă pe stoc.

Şi pentru cei care sunt în aceeaşi situaţie, cu ecranul spart, le recomand să îşi comande de pe honorbuy.com, un display cu frame, pentru versiunea WCDMA. În rest, aveţi grijă la ecranele fără frame, pe care aproape orice service le evită!

gsm

Comments

 1. By ionut

  Reply

  • By Adrian

   Reply

 2. By vlad

  Reply

  • By Adrian

   Reply

   • By Cadaru Georgeta

    Reply

 3. By Andrei

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank