Mi-am cumpărat o tigaie de la eMAG

Cum sărbătorile se apropie foarte repede, mama mea se pregăteşte din timp pentru ca totul să fie perfect de Crăciun. Aşa mi-a spus ieri să caut pe internet ceva tigaie la reducere, să fie bună şi binînteles la un preţ căt mai bun. Eu în general îmi fac cumpărăturile de aproape orice fel, de la eMAG, deoarece au preţuri bune, iar livrarea produselor se face foarte rapid. Am intrat rapid la ei pe site, la secţiunea tigăi şi am selectat următoarele filtre: mama îşi doreşte o tigaie din aluminiu, cu o suprafaţă acoperită de teflon, să nu fie prea scufundoasă şi să fie destul de mare. Nu de alta, dar mama mea găteşte foarte bine.

După ce am aplicat filtrele, m-am uitat atent la ele şi am ales tigaia de mai jos. Am pus comanda şi am aşteptat să imi vină coletul acasă. Astăzi a sosit tigaia acasă şi m-am hotărât să îi fac câteva poze pentru tine, în cazul în care cauţi o tigaie bună de la eMAG.

După cum poţi observa în poze, are fundul puţin mai gros decăt restul, iar sistemul deprindere al mânerului este destul de simplu, cu ajutorul unui surubel, acesta se poate schimba în momentul în care se strică, sau se topeşte de la flacăra aragazului. La prima mână pare destul de solidă, bine finisată şi cred că mâncarea va avea gust bun în ea. Cât despre partea de teflon, sper ca startul de pe ea să reziste cât mai mult timp. De evitat sunt accesoriile metalice, pentru că teflonul este destul de subţire şi se poate zgâria repede. Am să cobor mâine pe la bloc şi o să cumpăr o paletă de lemn, de la producatorii locali. Probabil am să mai revin cu ceva pâreri despre această tigaie după ce mama va găti ceva în ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank