Mi-am cumpărat hota încorporabilă Whirlpool AKR 643 GY

P60114-173718Acum câteva zile vă povesteam despre cum mi-am renovat bucătăria, cum mi-am cumpărat plită încorporabilă iar acum a venit momentul să vă spun câteva despre noua hotă încorporabilă Whirlpool AKR 643GY. Motivul pentru care am ales acest tip de hotă încorporabilă telescopică de la Whirlpool a fost design-ul său. Arată atât de bine poziţionată în mobilă, încăt schimbă aspectul total al bucătăriei. Aproape 80% din corp se încorporează, iar restul râmăne sub, cu o linie elegantă şi precisă.

Mai mult, sistemul de “glisare” al hotei este foarte uşor de tulizat şi nu necesită forţă mare la tragere. Are sistem de pornire automat, atunci când partea frontală se deschide. Pe o laterală, ascuns la vedere are acest sistem care porneşte ventilarea la o turaţie mică, care nu face aproape nici un zgomot. Tot pe stânga, avem 4 butoane: unul pentru on/off, două pentru turaţii diferite şi unul pentru bec. Sub ea este prevăzută cu două becuri, gata montate din cutie. (am schimbat-o recent cu culoarea negru, din motive bine întemeiate)

wir

Din păcate, atunci când doreşti să închizi hota şi ai becul aprins, nu are opţiunea de a-l stinge doar la culisare. Peste toate, uşor de folosit şi nu face mult zgomot. La turaţie maximă, având ceva pe plită, zgomotul nu este atât de puternic încăt să nu îl suporti; este mai mult decât acceptabil.

Puterea de absorţie este de 320 mc/h, conform producătorului. Din ce am văzut până acum, trage bine aburii şi mirosurile mai puţin plăcute. În concluzie, Whirlpool AKR 643 GY este o hotă frumoasă, nu face zgomot şi are o putere de absorţie foarte bună. Atenţie puţin la montare, fiindcă este prevăzută cu găuri de prindere doar la partea superioară. Cablul pentru alimentare şi instrucţiunile de utilizare le găseşti sub filtre; nu te speria! La doar 530 Lei la eMAG, eu o recomand cu încredere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank