Mi-am cumpărat anvelope pentru vară de la eMAG

Am trecut cu bine sezonul rece cu anvelopele de iarnă cumpărate anul trecut, tot de la eMAG. În această primăvară, am decis să îmi cumpă o noua pereche de anvelope pentru vară, deoarece cele de iarnă nu au o uzură mare și le voi folosi și la anul. Am tot căutat pe internet care sunt cele mai bune anvelope de iarnă, care sunt cele mai ieftine și care sunt cele mai eficiente. Am găsit o grămadă de articole unde o marcă de anvelope era foarte lăudată de durabilitate, dar avea un zgomot puternic la rulare; sau la viraje puternice se auzea un fluierat ușor, ș.a.m.d.

Pentru anvelopele de iarnă am ales marca Kleber, deaorece avea un preț bun, calitate și durabilitate bună și prin câte am trecut cu ele, am realizat că le pot purta în condiții excelente, două ierni. Pentru sezonul de vară, am ales tot această marca Kleber și mi-am comandat de la eMAG 4 anvelope noi de vară, la 236 Lei/bucata. Comanda urmează să îmi ajunga zilele următoare, după care am să merg într-un service pentru a le monta.

Până azi, nu am mai avut anvelope de vară marca Kleber, dar din câte am auzit și am citit și din câte am experimentat cu cele de iarnă, sper să fiu mulțumit pe ce am dat banii. Desigur, am să revin cu parere despre acestea, undeva prin iarna. Până atunci, eu vă recomand să vă schimbați anvelopele de iarnă și să treceți la cele de vară, deoarece siguranța dată de o anvelope de iarnă în condițiile de vară, scade foarte mult; de aceea, faceți un schimb complet pe toate 4 roțile cu anvelope noi (fără anvelope reșapate!)

La eMAG găseși anvelope de vară pentru orice marcă de mașină disponibilă în România și nu numai. Ai oferte de la 160 Lei, până la peste 1.500 Lei/bucată de anvelopă. Comanda o poți pune direct de pe telefon, iar anvelopele îți vor ajunge în maxim 2-3 zile, în funcție de locație. Mai jos ai câteva modele de anvelope vară, pentru anumite mașini:

  • Anvelope vară BMW 320 – de la 289 Lei
    • 195/65/R15
  • Anvelopa vara Volkswagen – de la 279 Lei
    • 205/55/R15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank