Meizu Pro 6 va fii echipat cu 6GB RAM ?

Vivo Xplay 5 Elite este primul smartphone din lume care este echipat cu o memorie RAM de 6GB. Acesta a fost prezentat recent la MWC, unde a atras foarte multe priviri datorită acestei memorii RAM, dar și a design-ului său cu sticlă curbată pe ambele surpafețe.

Un nou zvon despre viitorul Meizu Pro 6, este aceea că telefonul ar putea fii al doi-lea smartphone cu 6 GB RAM. Sursa vine de la un site din China, care susține că Meizu Pro 6 va fi lansat în două variante: una cu 4GB RAM și una cu 6GB RAM.  Tot de la ei, am aflat că telefonul va fi prezentat undeva prin luna April, atunci când Meizu va lansa oficial viitorul MX6. pro 6

La partea de specificații, Meizu Pro 6 va fi echipat cu chipsetul Exynos 8890, care rulează deja pe unele modele de Galaxy S7. Se mai presupune că acesta va avea noul senzor de amprentă, 3D Touch/Force Touch, asemânător cu ce avem pe iPhone 6S.

Pe partea software, Pro 6 va rula pe Flyme 6.0, fiind cea mai nouă versiune de Flyme oferită de Meizu. Varinata cu 6GB RAM va benefica de o memorie internă de 128GB, iar cea de 4GB RAM, de 64GB memorie internă.

sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank