Meizu Pro 6 ajunge în stoc la QuickMobile, cu 4GB RAM si Helio X25

Noul smartphone lansat de Meizu, Pro 6 este disponibil acum în românia prin intermediul magazinului QuickMobile. Telefonul este listat doar în varianta 32GB, 4G LTE, pe culorile argintiu și auriu. Acesta poate fi achiziționat la prețul de 2.400 Lei pentru versiunea aurie și 2.351 Lei pentru versiunea argintie. Livrările pentru Meizu Pro 6 vor începe imediat după plasarea comenzii, datorită faptului că, QuickMobile are deja pe stoc acest model apreciat și care se află la mare căutare.

La interiorul acestuia amintim cel mai puternic chipset de la MediaTek, Helio X25 care vine cu un Dual-Core la 2,5 GHz și un Quad-Core la 2.0 GHz alături de un Cortex A53 Quad-Core la 1,4GHz. Cu alte cuvinte, este primul Deca-Core de la Meizu, despre care se vorbește că va putea concura cu noul Snapdragon 820. Râmăne însă de văzut dacă partea grafică Mali T880 MP4 se ridică la nivelul lui Adreno 530. Pe lângă aceste componente, amintim cei 4 GB RAM, 32GB memorie internă și versiunea de Android 6.0 Marshmallow.

pro 6 meizu

Pe partea de ecran, Meizu Pro 6 vine cu un panel AMOLED seria 5.5, cu diagonala de 5,2 inch și rezoluție FullHD. Avem sticlă de protecție Gorila Glass 4 și funcția 3D Force Touch, datorită noului display 3D Touch. Telefonul are un body metalic, cu o grosime de doar 7,3 mm și o sticlă față 3D, curbată pe margini.

La capitolul cameră, amintim senzorul de principal de 21MP Sony, cu laser autofocus și un inel de 10 LED-uri Dual-Tone. La partea frontală avem un senzor de 5MP cu o deschidere f/2.0, având dimensiunea pixelului 1,4um. Mai amintim senzorul de amprentă plasat pe butonul principal și un acumulator de 2.560 mAh. Meizu Pro 6 mai beneficează de funcția Fast Charging, NFC, USB Type-C. Pentru cei 2.400 Lei, Meizu Pro 6 este o alegere foarte bună pentru tine, dacă îți dorești un smartphone puternic, cu design frumos și foarte rapid! Îl poți comanda accesând orice link de afiliere din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank