Meizu MX4 Pro ajunge pe stoc la QuickMobile

Varianta Pro a celebrului Meizu MX4 ajunge în premieră şi în România prin intermediul magazinului de specialitate QuickMobile. Meizu MX4 Pro poate fi cumpărat acum din stoc propriu la preţul de 1.999 Lei, pentru varianta 16GB, 4G LTE, de culoare gri. Această versiune îmbunătăţită se ridică la standardele anului 2015, unde amintim câteva puncte cheie pe partea de specificaţii: diagonala de 5,5 inch, procesoare True Octa-Core, memorie RAM 3GB minim şi acumulatoare cu capacităţi de peste 3.000 mAh. Desigur pe partea software, avem ultima versiune de Android 5.0 Lollipop, care ar trebuii să vină direct din pachet.

mx4 pro

La fel şi acest MX4 Pro, are o memorie RAM rapidă, un procesor de generaţie nouă Exynos 5 Octa 5430, un chipset grafic Mali T628 şi un acumulator pe măsura ecranului, ce ajunge la 3.350 mAh. Din păcate, bateria nu poate fi înlocuită datorită construcţie de tip uni-body şi bineînţeles lipsa slotului pentru microSD ar fi un minus. În rest, MX4 Pro vine echipat cu o cameră principală de 20MP şi una secundară de 5MP, capabilă de înregistrări video FullHD.

Telefonul poate fi achiziţionat şi prin sistemul de rate, oferit de QuickMobile, care presupune 9 rate fixe fără dobândă şi livrare a produsului foarte rapidă. Tot la QuickMobile, au mai apărut şi telefoanele Asus ZenFone 2 cu 4GB RAM, Lenovo Z2 Pro, precum şi două modele noi de la Meizu, M1 Note Dual-Sim la preţul de 1.099 Lei. Pentru cei care încă nu au încercat această marcă, eu vă pot spune doar atât: încearcă şi nu vei regreta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank