Meizu MX4 disponibil la precomanda

meizu

Probabil cel mai dotat smartphone al anului, Meizu MX4 a fost lansat luna aceasta, iar precomenzile sunt deja disponibile pe siteu-ul oficial din China. Telefonul va fi disponibil la aproape acelasi pret in toate coltuirle lumii, iar pretul este unul foarte bun: 450$ international, iar la noi in Romania, va ajunge undeva la 490$. Un pret foarte accesibil pentru un asemenea smartphone puternic. Cei de la Meizu, au urmat exemplul celor de la Xiaomi si au lansat un produs ieftin, dotat cu cele mai noi tehnologii si l-au vandut peste hotare.

Unele site-uri vorbesc deja de cifre impresionante:  peste 7 milioane de bucatii sunt prevazute pentru comenzi in intreaga lume. Acesta va ajunge si la noi in Romania, probabil incepand cu luna Octombrie, bineinteles, la magazinul eMag.

Printre cele mai bune puncte ale acestui Meizu MX4 putem enumera: procesor Exynos 5430 Octa-Core, memorie RAM 3GB, ecran cu diagonala de 5,5″, rezolutie 2K ( 2650 x 1440 px ), camera principala de 20MP Sony si 16/32/64GB memorie interna. In plus, acesta are un design foarte simplu dar elegant in acelasi timp. Eu cred ca acest model va avea vanzari destul de bune la noi in tara, iar eu mai bine iti recomand un Meizu MX4 decat un Galaxy S5 sau un iPhone 6 Plus.

Ca sa te conving cat de puternic si de rapid este acest smartphone, mai jos poti vedea rezultatele lui in AnTuTu Benchmark – care ne duce cu gandul, ca Meziu MX 4 este cel mai rapid smartphone de pe planeta la ora actuala. Al doi-lea ar fi Xiaomi Mi3 cu un scor de 43.000 si One M8.

antutu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank