Masina de spalat rufe Beko WMY61443LB2, cu 5 ani garantie

Ești în cautarea unei mașini de splălat rufe și nu prea știi ce model și marcă să alegi? Astăzi vin cu următoarea recomandare pentru tine: mașina de spălat rufe Beko 61443. Pentru început am să îți spun câteva motive simple pentru care ai putea alege această mașinărie Beko. Primul motiv ar fi marca; aici vorbim deja de Beko, un producător de electrocasnice cu un nume cunoscut peste tot în lume și care are produse de foarte bună calitate. Beko pune accent pe invoație, design și eficiență. Toate aceste trei caracteristici principale le găsești și la această mașină pe care eu o recomand. Al doi-lea motiv pentru care o recomand este data de apariție a mașinii pe piață, sau lansarea ei.

Beko WMY6144 a fost lansată anul trecut pe sfărșit și aduce o grămadă de funcții speciale care îți vor fi foate folositoare indiferent de ce materiale dorești să speli cu ea. Al trei-lea motiv și ultimul este garanția oferită la mașină; dacă o cumperi de la eMAG, vei beneficia de o garanție care ajunge la 5 ani, fără nici un cost în plus. Datorită acestei garanții oferite, ai satisfacția că ai cumpărat o mașină de spalăt foarte bună; adică o mașină de splălat cu 2 ani garanție, nu o să aibă o durată de „viață” mai lungă de cei 2 ani. Însă la acest model, ai garanția că va funcționa cu bine 5 ani.

Caracteristici Beko WMY61443LB2

La acest capitol important amintim clasa de eficiență energetică A+++; aceasta înseamnă un consum redus de energie, adică o factură destul de mică chiar și la 20 de spălări pe lună. Hainele sunt uscate și spălate la 1.400 rpm, cifră care o clasează pe primele locuri la capitolul viteză și eficiență în uscarea rufelor. La o asemenea viteză, rufele se uscă foarte rapid și rămân cu un grad de umezeală foarte mic. Poate te gândeși că la această viteză, mașină o să scoată un sunet puternic, dar nu este valabil și în cazul de față, deoarece este echipată cu un sistem special ce ajută mașină să își păstreze turația maximă și să nu emită sunete puternice. Pereții interiori sunt acoperiți cu un material ce antifonează sunetele și vibrațiile produse de motor; din care rezultă o mașină cu un nivel al zgomotului ce ajunge la doar 50 dB.beko

Capacitatea de încărcare a mașinii este de 6KG, suficient pentru a clăti hainele a 3-4 persoane la o singură spălare. Aici mai amintim un sistem inteligent de raționalizare a apei, astfel încăt să scoți un consum mic de apă și în acelaști timp să ai o spălare foarte bună. Dimensiunile mașinii nu sunt foarte mari, ceea ce înseamnă că o poți poziționa în locuri bine delimitate de alte corpuri, gen bucătărie.

Funcții speciale Beko WMY

Aici amintim 4 funcții speciale și de-a dreptul utile: sistem automat de reglare a apei în funcție de materialele textile; sistem de control al apei în exces; spălare super rapidă; sistemul electronic pentru corectarea balansului. Pe lângă acestea, avem o mulțime de programe pentru diverse culori și materiale: aici amintim program pentru haine din bumbac, sintetice, delicate și spălare manuală. În total Beko 61443LB are 16 programeindividuale cu ajutorul cărora poți spăla haine cum dorești și cât de repede dorești.

Mai amintim butonul de oprire în timpul programului, care a devenit foarte util în ultima perioadă și sertarul pentru detergent lichid. La partea frontală amintim afișajul electronic LCD, care îți oferă inforamții despre timpul rămas și starea de funcționare a mașinii.

În concluzie, Beko WMY61443 este o mașină de spălat ce se încadrează în clasa mașinilor rezistente în timp și eficiente, cu o mulțime de programe și totul la un preț mai mult decât excelent. Cei 5 ani de garanție oferiți de eMAG și Beko îți garantează calitatea componentelor folosite la acest model și nu numai. Eu îți recomand să o comanzi online accesând orice link de afiliere din acest articol! Nu uita însă, dacă vrei să beneficiezi de cei 5 ani de garanție, trebuie să o cumperi până în data de 30 iunie 2016!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank