Masina de spalat rufe Beko WMB71031

Salut! Revin cu un nou articol pentru cei care doresc să își cumpere o mașină de spălat rufe ieftină, bună și să arate frumos. Pentru asta am căutat la mai multe magazine online mașini de spălat rufe ieftine și într-un final am găsit modelul cel mai potrivit pentru un buget mic. Mașina de spălat Beko WMB71031 este din punctul meu de vedere cea mai ieftină mașină de spălat, dar în același timp și calitativă. De ce spun acest lucru? – fiindcă, eMAG oferă garanție 5 ani la ea; asta înseamnă că producătorul a ales piese de bună calitate pentru acest model și garantează pe el, oferind această perioadă mare de garanție. Această garanție de 5 ani are și ea un mic impediment, daca îi pot spune; este valabilă doar până în 30 Iunie 2016. Deci, până atunci poți comanda acest model la 849 Lei; preț care include transportul gratuit și cei 5 ani de garanție. Nu plătești nimic în plus pentru acești 5 ani!

Acum să trecem puțin la mașina de spălat și să vedem ce dotări are și desigur, specificațiile sale. Beko WMB71 are o capacitate a cuvei de 7 kg, unde poți băga suficiente rufe de la 3-4 persoane, fără nici o problemă. Trebuie să fii atent la kg, deaorece nu este indicat să bagi mai mult de 7kg în ea, deoarece pot apărea unele probleme care duc la defecțiunea mașinii. De exemplu, la o capacitate peste limită, apar vibrații mai mari, iar rulmentul este supus uneri presiuni peste capacitatea lui, ceea ce va duce la o defecțiune majoră. Mașina are 1.000 RPM, asemătăoare cu mașinile mai scumpe, ce trec de 1.200 Lei. Suficient însă pentru o stoarcere bună, chiar și la capacitatea sa maximă de 7 kg. beko wmb 7103

Cât despre clasa de eficiență, aceasta se încadrează în clasa A+, despre care îți pot spune că are un consum mediu de energie. Adică nu o să ai o factură la energie mare, dacă speli de 2-3 ori pe săptămână. Mai mult, Beko 71031 are un sistem inteligent de control al balansului în timpul spălării, ce reduce nivelul de zgomot și aranjeayă rufele uniform pe circumferința cuvei pentru o stabilitate mai mare. De regulă, la 1.000 rpm, unele mașini de spălat rufe tind să plece de la locul lor, datorită acestor vibrații mari.

La consumul de apă, acest Beko WMB are și de această dată un sistem inteligent de utilizare rațională a apei, pentru a nu plăti atât de mult apa. Un punct important pentru mașinile de spălat cât și pentru noi oamenii, deoarece trebuie să învățăm să utilizăm rațional apa. Potrivit producătorului, aceasta are un consum mic de apă și o eficiență la spălare ce îți poate aduce o economie la detergent!

Problema ce mai des întâlnită la mașinile de spălat rufe, este depunerea de calcar. Pentru Beko, această problemă nu mai este la fel de des întâlnită ca și la celelalte mărci, deoarece utilizează un instrument de încălzire nichelat, care este cu 40% mai eficient decât cele convenționale. Pe final, mai menționez că acest model Beko WMB710 are o mulțime de funcții special create pentru diverse tipuri de rufe și câteva programe speciale cum ar fi: Baby Care, Dark Care, Clatire simplă, Stoarcere și Evacuare a apei.

Ca și preț, acest mode se potrivește nevoilor unei familii obișnuite și cu siguranță vei beneficia de garanția pe 5 ani! O poți comanda de la eMAG, la prețul de 849 LeiPoți accesa orice link albastru de afiliere din acest articol, care te va duce direct spre produs! Îți mulțumesc !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank