Manuale scolare clasele 1-12 la eMag

scoalaEsti in cautarea celor mai bune manuale pentru acest inceput de an scolar 2014? Nu mai trebuie sa cauti deloc, deoarece ai gasit tot ce iti trebuie pentru a incepe un an scolar cu dreptul. Cei de la eMag impreuna cu Libris si Carturesti iti pun la dispozitie toate manualele disponibile in Romania pentru clasele 1 – 12. Incepand cu manualele pentru cei de clasa 1,  de Romana, Matematica, Stiinte al Naturii, Caligrafie si manuale speciale pentru a ” Invata sa Citeasca ” sau sa scrie, toate le ai la dispozitie.

Pentru anii mai mari, ai la dispozitie culegeri de probleme pentru matematica, indiferent de ce nivel ( M1, M2, M3 ) precum si manuale speciale de limbi straine precum Franceza, Engleza si Germana. La Geografie si Istorie avem carti animate cu desene usor dse retinut, care te vor ajuta sa inveti mai bine orice lectie.

  • vezi toate editurile si manualele aici

Incepand de la editurile Aramis, Sigma, Humanitas, Rao, Trend, Editura Pedagogica si Didactica, Booklet, Niculescu, toate celelalte edituri necesare pentru fiecare scoala in parte, la poti gasi la eMAg. In plus, in aceasta perioada, la orice comanda indiferent de pretul acesteia, vei beneficia de transport gratuit pana acasa. Preturile sunt foarte accesibile la toate manualele si caietele de romana sau mate; ele incep de la 5 Lei si ajung pana la 15 Lei pentru cele mai scumpe manuale.

Pe langa aceste preturi foarte accesibile, majoritatea manualelor vor beneficia de reduceri de pana la 15%, asa ca nu mai sta pe ganduri si comanda-ti acum manualele necesare pentru acest inceput de an scolar. Daca vrei sa iti faci baiatul sau fetita mai fericita si sa adore sa inceapa anul scolar, comanda si o tableta mica sau un smartphone de la eMag, deoarece au reduceri bune pentru acest inceput de an scolar.

manuale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank