Mai multe detalii despre Nexus 6 ( Shamu)

Acum cateva zile a aprut pe internet o serie de poze in care viitorul Nexus 6 isi arata suprematia prin niste rezultate de tip benchmark. In acele poze acest Shamu era testat in GeekBench, unde rezultate au fost pe masura asteptarilor. Cele mai bune rezultate in aceasta aplicatie! Doar iPhone 6 ajungea la performantele acestuia, la testul in care utiliza un singur nucleu. In rest, toate cele 4 nuclee, depasesc orice rezultat de tip benchmark cunoscut.

Astazi insa, Nexus 6 a.ka. Shamu a fost surpins ruland aplicatia CPU-Z, care este cunoscuta ca fiind un fel de “wikipedia” a telefonului – mai exact, aceasta aplicatie iti spune tot ce se poate despre un smartphone: procesor, memorie ram, senzori, arhitectura procesorului, densitatea ecranului si multe alte detalii.shamu

Din aceste poze reiese faptul ca Nexus 6 va fi echipat cu: procesor Quad-Core Krait 450 pe un chipset Snapdragon 805, 3GB memorie RAM si un procesor grafic Adreno 420. Toate aceste componente de ultima generatie, vor spulbera orice smartphone actual, la partea de specificatii. Cu siguranta si la viteza (sau performanta).

Mai avem si cateva informatii despre ecran, unde aplicatia CPU-Z spune ca avem de a face cu o rezolutie QHD, si o densitate de peste 420 ppi. Diagonala de cel putin 5.0″ si o camera principala de 13MP. Date despre acumulatorul acestuia inca nu avem, dar se presupune ca vom aveam peste 3.000 mAh. La asemenea specificatii si la cerintele actuale privind acumulatoarele, trebuie sa avem minim 3.000 mAh.

O alta sursa spune insa, ca vom avea telefonul Nexus 6 Shamu lansat in aceasta luna. Insa sursa nu este inca “oficiala” sau de incredere. Oricum , Nexus 6 va ajunge anul acesta in magazine cu siguranta.

sursa: primatelabs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank