Magia sarbatorilor de Paste aduce reduceri de 10% la eMAG

După cum ne-au obişnuit în anii trecuti, cei de la eMAG vor da startul şi în acest 2015 la reduceri bune cu ocazia sărbătorii Pascale. Mai exact, începând de maine vei putea cumpăra orice produs de la eMAG va beneficia de o reducere de 10%, care îţi va fi oferită înapoi sub forma unui Card Cadou. Asta înseamnă că la orice comandă de 1.000 Lei vei primi înapoi 100 Lei pe care îi vei putea folosi ulterior pentru alte cumpărături pe site-ul online eMAG. Reducerile vor începe în data de 7 şi se vor termina în data de 9 Aprilie.

Mai mult, dacă eşti posesorul unui smartphone şi ai instalată aplicaţia eMAG, vei beneficia de încă 5% reducere sub formă de Card Cadou – Cu toate la un loc, vei primi 15% inapoi de la eMAG, pe care îi poţi folosi după cum doreşti. Instalează aplicaţia eMAG din Google Play şi fi primul care prinde aceste reduceri de Paşte. Descarcă direct de aici aplicaţia.

magia

Cât despre produsele care vor fi la reducere, eu sper ca telefoanele şi tabletele noi apărute să aiba parte de această reducere de 15%. Desigur şi produsele din categoria “SuperMarket” vor intra la reducere – de aici poţi să îţi comanzi alimentele necasare pentru Paşte, precum şi câteva Coşuri de Paşte special pregătite de eMAG, pe care le poţi face cadou oricărei familii. În plus, orice comandă din categorie SuperMarket de peste 100 Lei, beneficează de transport gratuit. Tot de aici, poţi comanda vopsele pentru ouă şi cozonaci proaspeţi.

Cu noua categorie de Fashion lansată de eMAG, îţi poţi schimba garderoba de haine pentru ca Paştele să nu te prindă cu hainele vechi! Deci, de la eMAG poţi să îţi comanzi absolut orice pentru ca Paştele să treacă cu fără prea multe plimbări în centrele aglomerate! Toate produsele comandate în această perioadă, vor ajunge garantat la tine acasă, înainte de Paşte! Şi eu am să îmi comand căteva produse mâine dimineaţă de pe telefonul mobil, deoarece am 15% reducere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank