MAFIA 3 disponibil pentru PC, Playstation 4 si Xbox; preț de la 189 Lei

Unul din cele mai așteptate jocuri ale acestui an este de departe MAFIA 3. Povestea continua după o lunga perioadă de pauza, în care producatorii acestui celebru joc au creat o poveste de-a dreptul fascinantă și plină de chestii noi. Noul joc MAFIA 3 este disponibil în premieră prin intermediul magazinului eMAG, care îl aduce pe stoc în 4 variante diferite, pentru ca tu să poți juca Mafia 3 pe stația ta personală. Începânde de azi poate fi achiziționat la următoarele prețuri de la eMAG:

Ceea ce oferă eMAG față de alte magazine, este cu siguranță, versiunea Deluxe Edition, pe care te las să o descoperi singur. Orice comanda se poate efectua accesând orice link de afiliere de mai sus, care te va duce direct spre produs. Tot de aici, vei putea achiziționa vesiunile Deluxe Edition pentru Pc și Deluxe Edition pentru xBox One. Mai departe, eMAG aduce și versiunea specială dedicată fanilor acestui game și anume: Collector Edition, la prețul de 599 Lei.

Daca dorești să joci acest MAFIA 3, eu îți recomand să îți comanzi acum jocl, deoarece stocurile sunt destul de limitate, în special pentru vesiunile Collectors și Special Edition ! eMAG livrează foarte repede jocul, ceea ce însemnă că vei juca MAFIA 3 la o zi după comandă !mafia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank