Luna televizoarelor la eMAG – Samsung

După cum bine am bănuit, cei de la eMAG vor pune la bataie toata luna Aprilie televizoare de la diferite brand-uri, la reducere. Pentru început, au lansat săptămâna trecută reduceri la mai toate televizoarele marca Philips, iar azi am văzut pe pagina oficială de Facebook eMAG, că a venit rândul televizoarelor Samsung să fie la reducere. Perioadă în care vor fi la reducere produsele Samsung, va fi cel mai probabil 19 -24 Aprilie 2015. Am răsfoit şi eu oferta or deoarece m-am gândit să imi schimb vechiul televizor Samsung şi am găsit următoarele oferte bune:

Cea mai mare reducere la un televizor pe care mi l-aş putea permite, o are televizorul Smart 3D LED Samsung 48H6240 cu diagonala de 121 cm, ceea ce ar fi potrivit pentru camera mea. Ba mai mult, m-am gândit ca următorul TV să fie 3D, deoarece foarte multă lumea deja preferă să vizioneze filmele în formatul 3D. Mai mult, acest Smart Tv de la Samsung este de generaţie nouă, ceea ce la mine este un factor foarte important, fiindcă prefer ultimele tehnologii aplicate televizoarelor. Televizorul costă fix 2.499 Lei cu o reducere de 900 Lei.

tv

 

Dacă ar fi să luăm cea mai mare reducere în această campanie, televizorul Smart 3D Samsung 85HU7500 din seria 2015 cu rezoluţie 4K şi design Ultra-Slim, are o reducere de 15.000 Lei. El ajunge la preţul de 29.999 Lei. Cu siguranţă, acest model este cela mai bun dintre toate televizoarele Samsung disponibile la eMAG. Ar mai fi şi cele curbate, dare care nu beneficează de o reducere chiar atât de mare.

eMAG îţi oferă posibilitatea de a cumpăra produsele şi în rate fixe, prin sistemul oferit de Cetelem! Livrarea se face direct din stoc şi orice comandă la televizoare, beneficează de transport gratuit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank