Luna televizoarelor la eMAG – Philips

O nouă campanie de reduceri la luat startul la retailer-ul online eMAG. Este vorba de o campanie care se va desfăşura toată luna Aprilie şi care va cuprinde diferite branduri de telefovzoare la reduceri. Pentru acest început de campanie, eMAG pune la bătaie reduceri la mai toate televizoarele produse de PHILIPS. Campania pentru Philips se va desfăşura pe perioada 15-19 Aprilie, după care va urma alt brand.

Cea mai “bună” reducere în această perioadă o are televizorul LED Smart TV Philips 3D cu rezoluţie UltraHD şi o diagonală de 102 cm. Este vorba mai exact de modelul 40PUS6809, care a fost lansat foarte recent şi face parte din categoria televizoarelor cu rezoluţie 4K şi este cu adevărat un televizor deştept. Acesta costă acum 1.999 Lei.

smDesigur şi alte modele mai scumpe au reduceri de până la 3.000 Lei, gen televizorul LED Android 3D Philips cu rezoluţie FullHD, diagonală de  139 cm şi Ambilight (55PFS8209). Acesta ajunge să coaste doar 5.000 Lei, dar din punctul meu de vedere, singurul minus al acestuia este rezoluţia FullHD. Dar dacă luăm în considerare că rulează pe sistemul de operare Android, funcţia Ambilight şi o diagonală mai mare, ar fi totuşi o alegere foarte bună pentru cei cu un buget mai mare.

Reduceri bune au şi televizoarele mai ieftin, care nu depăşesc pragul de 1.500 Lei şi din care poţi alege cu singuranţă un model foarte bun, cu specificaţii decente. Orice alt model marca Philips poate fi achiziţionat şi în sistemul de “rate“, oferit de Cetelem, pe care îl recomand cu încredere. Poţi să cauţi pe acest site, mai multe detalii despre cum poţi să îţi cumperi un Smart TV nou în rate de la eMAG.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank