Lista cu preturile pentru LG G Flex 2

Noul smartphone lansat de LG, a ajuns de ceva timp la toate site-urile de profil din ţară. G Flex 2 este de acum disponibil la magazinele online gen eMAG, QuickMobile, Altex şi evoMAG. De la aceste magazine, poţi să îţi comanzi acest nou smartphone curbat de la LG. Cu acest model, LG se ridică din nou la standardele impuse de Samsung, HTC şi Apple, iar din punctul unor brand-uri renumite, acesta s-ar afla chiar şi peste aceşti giganţi ai telefoanelor. Mai jos ai lista cu disponibilitatea lui G Flex 2 pe stoc la magazinele menţionate.

Magazine G Flex 2 – 16GB Culoare
eMAG 2.599 Lei Titanium Silver
QuickMobile 2.899 Lei Negru/Rosu
Altex 2.799 Lei Negru
evoMAG 2.459 Lei Negru/Platinum

flex2

Din câte poţi observa, singura variantă disponibilă în România momentan, este cea de 16GB, pe diferite culori. De exemplu doar la QuickMobile ai versiunea pe Roşu, care ar fi preferată de dame. În rest, cea mai accesibilă versiune o poţi găsi la evoMAG, unde Flex 2 costă doar 2.459 Lei. Ca şi recomandare din partea mea, mai bine încerci şi la celelalte magazine, deoarece la acest preţ mic, este posibil să primeşti versiunea expusă la showroom. Livrarea de la orice magazin se face din stoc propriu, ceea ce înseamnă că vei primi produsul în cel mult 2-3 zile de la comandă.

Flex 2 este din nou singurul smartphone cu ecran curbat pe înalţime şi care dispune de un body ce se repară singur – mai exact, zgărieturile mici se vor repeara singur, datoriă materialului inovator cu care acesta a fost acoperit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank