Libris ne sugerează câteva cadouri de Crăciun

Mulţi dintre noi ne-am pregătit deja listele cu cadouri pentru cei dragi, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, care se apropie foarte repede iar timpul parcă ne presează tot mai mult. Umblăm peste tot şi în toate părţile pentru a găsi cele mai potrivite cadouri, pentru parinţi, iubită, prieteni şi bunici. Recomandarea mea pentru acest Crăciun este ca orice cadou pe care îl faci, să conţină cel puţin o carte. Indiferent de gen, relaţie sau sentimente, o carte în orice situaţie este foarte bine primită şi în acelaşi timp, apreciată. În acest fel, s-au gândit şi cei de la librăria online Libris, care au pus deja la dispoziţia ta cele mai bune cărţi pe care le poţi face cadou de acest Crăciun frumos. Nu au uitat nici de faptul că, buzunarele se vor goli destul de repede, aşa că, au pus şi ceva reduceri bune la fiecare carte.

Cadouri pentru copii – aici intră toate cărţile care au o tendinţă de SF, care îţi vor duce copii într-o altă lume, fantastică şi plină de persoane ciudate, care îi vor fascina de la început. Tot aici mai intră şi titlurile educative, special creeate pentru şcoală, dar în acelaşi timp şi atractive – vezi aici recomandările.

Cadouri pentru bunici – nici nu mai trebuie o introducere specială, deoarece aici vor intra toate cărţile de istorie şi povestiri pe care doar la o anumită vârstă le poţi înţelege. Nu trebuie să uităm de celebrii autori Români, pe care bunici noştrii ar prefera să îi mai citească cel puţin încă odată. Amintim de Constantin Noica, Andrei Pleşu şi Lucian Boia – vezi toate cărţile aici.

Cadouri pentru tine – la această categorie, te las pe tine să alegi ce ai putea să citeşi în această perioadă în care bucuria şi trăirile intense îţi fac apariţia la tot momentul. Eu îţi sugerez câteva titluri de Dan Brown, Tolkien sau Ken Follett.

Cadouri pentru ea – mare atenţie trebuie la această parte de cadouri. Trebuie să analizăm cu atenţie fiecare aspect, deoarece fetele sunt mai uşor de atins sentimental, iar cu cât o faci mai bine, cu atât mai mult ea te va iubi. aici îţi recomand un pachet de cărţi care să cuprindă mai multe genuri, pentru ca ea să poată alege în orice moment, o carte pe gustul ei – vezi oferta aceasta.

Mai mult, pentru orice alt cadou, pentru sef, angajată, profesoară sau orice altă persoană de pe stradă, poţi face un cadou superb cumpărând o carte. Livrarile de la Libris nu durează mai mult de 2-3 zile, ceea ce înseamnă că trebuie să te hotărăşti destul de repede ce cadou vei cumpăra. Dacă te laşi pe ultima sută de metrii, rişti să nu mai prinzi coletul acasă până la Crăciun. Verifică oferta cu atenţie, deoarece transportul este gratis la orice comandă.

cadouri libris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank