LG V20 cu precomanda la QuickMobile; preț de la 3.999 Lei

Probabil cel mai slab apreciat smartphone al acestui an, LG V20 ajunge în premieră la precomandă, prin intermediul celor de la QuickMobile. Aceștia au listat în cursul zilei de azi prețul pentru precomandă la LG V20, care ajunge la 3.999 Lei. Varianta disponibilă este cea de 64GB, 4G LTE, argintiu. Telefonul  ajunge în stocul QuickMobile, cel mai repede, spre începutul lunii Noiembrie; după care va urma livrarea către clienți.

LG V20 este de departe produsul de vărf al companiei, deoarece au pus tot ce este mai bun în acest superb smartphone metalic. La partea de specificații, avem Snapdragon 820, Adreno 530 și 4GB RAM, cu slot microSD și Android 7.0 Nougat la bord. În același timp, este primul smartphone LG, care vine echipat cu ultima versiune de Android 7.0. Pe partea de ecran, avem o diagonală de 5,7 inch, cu un panel IPs și rezoluție qHD, sticlă de protecție Gorilla Glass 4 + un ecran secundar, de 2,1 inch cu o rezoluție de 160 x 1040 px, special creat pentru anumite scurtături.v20

LG V20 este susținut de un acumulator cu capacitatea de 3.200 mAh, care se încarcă într-un timp foarte scurt, datorită tehnologiei ”Fast Charge 3.0”. Pe partea de conectivitate, avem USB Type-C, NFC și port Infraroșu. Pe partea de sunet, LG V20 este certificat ”Bang & Olufsen”, ceea ce ne duce cu gândul la cea mai buna calitate audio! Desigur, senzorul pentru amprentă este și el pe listă, iar LG promite să fie unul, ultra-rapid.

La capitolul cameră, V20 vine cu două camere pe partea spate, un senzor de 16MP cu f/1.8 și unul de 8MP cu f/2.4. Ambele sunt ajutate de laserul pentru focus, stabilizatorul optic de imagine și un LED Flash Dual. La partea frontală, V20 vine cu un senzor de 5MP, cu unghi larg și multiple funcții speciale.

Pentru prețul de 3.999 Lei, LG V20 oferă foarte multe, întru-un pachet compact și elegant. Îl poți pune la precomandă de la QuickMobile, accesând orice link de afiliere din acest articol !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank