LG LED 23MP75HM – un monitor IPS elegant

lg

Cred ca a venit momentul cel mai bun pentru a-ti schimba vechiul monitor din camera, deoarece tehnologia a avansat destul de mult, iar noile modele de monitoare LED de la LG sunt de-a dreptul foarte frumoase si au dotari de top. Asa ca, am ales pentru tine modelul 23MP75HM de la LG care are o diagonala mare de 23″ care te va surprinde din orice punct de vedere.

Pana sa intram mai in detaliu despre acest superb monitor, trebuie sa stii ca el are un pret foarte bun la cel mai mare magazin online din tara:

 • Pret la eMag769 Lei cu transport inclus – comanda acum

Acum ca am aflat si pretul acestuia, care mi se pare a fi pe departe foarte bun, sa trecem in continuare cateva dintre punctele importante ale acestuia:

 1. de la inceput, vei observa ca tehnologia IPS isi asigura cea mai buna experienta in gaming, aplicatii si filme
 2. diagonala sa mare iti asigura posibilitatea de un multi-tasking sau multi-window fara probleme
 3. designul sau este unul foarte nou, iar aici vorbim de margini foarte subtiri si un picior transparent
 4. aspect foarte asemnator cu televizoarele LG LED
 5. marginea fizica masoara mai putin de 2mm
 6. picior detasatil, care are o prindere cu doua surubele – stabilitate ridicata
 7. doua difuzoare asezate pentru a creea un efect 3d
 8. 2 porturi HDMI si unul VGA
 9. posibilitatea de montare pe perete – VESA 75/75
 10. tehnologia ecranului de tip LED – consum mic de curent si nu obiseste ochiul
 11. peste 5 moduri de setare a culorilor si luminozitatii
 12. rezolutie de top 1920 x 1080 px

Pe langa aceste puncte importnate, care te vor determina sa faci cea mai buna alegere cu acest monitor, trebuie sa stii ca acesta este foarte bun si in gaming, deoarece are un timp de raspuns de doar 5ms – unii specialisti recomanda 2 ms, dar diferenta dintre cele doua este insesizabila. De aceea, nu se mai produc monitoare cu 2ms timp de raspuns. Ori sunt prea scumpe.

Atat in filme, poze cat si jocuri, nu vei observa nici un pixel, fiindca acesta are dimensiunea normala de 0.265 mm. Totusi, daca esti obisnuit sa stai la o distanta foarte mica de ecran, vei sesiza ceva pixeli daca te uiti atent. Eu nu recomand acest lucru, deoarece cu totul ca ai tehnologia LED, iti poti strica ochii destul de repede. O distanta de minim 50 cm este ideeala.

Acesta are setat ca si culori, diferite moduri, de exemplu: cel pentru film,cel pentru jocuri, pentru poze si chiar pentru momentul acela cand iti simti ochii obositi – adica o luminozitate mai mica si contrast mai scazut.

Aspectul imagini este unul standard de 16:9 si are un contrast dinamic de 5 mil: 1 – reproducerea deculori in modul normal este foarte buna. Nu vei observa nici un pic de ghosting sau zone negre.  Important este ca are unghiuri foarte bune sivei ramane surprins cat de bine va arata pe biroul tau.

Cat despre dimenziunile lui, acesta are o grosime mica de doar 1,82 cm, si o greutate putin cam mare de 2,95 kg. Poate si din aceasta cauza, el are o stabilitate foarte buna.

El nu dispune de ajustarea inaltimi pe verticala dar are un tilt destul de mare. Deci chiar daca stai in pat si bei o bere in timp ce vizonezi un film bun, nu vei avea probleme din cauza calitatii imagini.

Este perfect si pentru utilizarea lui pe post de TV, deoarece are montarea de tip VESA, dar si aspectul unui televizor de top. De preferat, il poti pune in bucatarie sufragerie sau in locul unde iti savurezi cafeaua de dimineata.

Eu recomand acest monitor de 23″ LED IPS de la LG, deoarece are un pret foarte bun, un design nou si este echipat cu tot ce trebuie pentru a il transforma in ce doresti tu. Comanda acum de la eMag, deoarece prin aceasta decizie vei sustine acest site, cu un mic comision din pretul monitorului.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank