LG L4 II – pareri si scurt review

Pentru azi, am pregatit pentru tine un scurt review despre un telefon marca LG care este destul de cautat si se adreseaza exact incepatorilor – adica celor care doresc sa isi cumpere primul lor smartphone care ruleaza pe sistemul Android. Daca si tu esti in acest caz, iti recomand sa il cumperi de la eMag la un pret foarte bun de doar 409,99 RON – comanda acum si nu vei regreta aceasta alegere, iar ca sa te conving si mai tare iti pot spune mai jos punctele lui cele mai bune, adica de ce isi merita banii:

 • telefon foarte compact = constructie solida si de calitate
 • procesor Cortex A-9 la 1GHz si un chipset MediaTek
 • ecran cu tehnologia IPS – unghiuri foarte bune
 • procesor video Power VRSGX 531
 • acumulator mare – 1.600 mAh
 • camera spate 3,15 MP cu LED
 • butoane capacitive foarte frumoase
 • radio FM, slot microSD, JAck 3,5mm

4

Performanta

La acest capitol, telefonul sta destul de bine, deoarece, in ciuda dotarilor sale “putin” mai sarace, el se misca forte bine – adica in utilizarea de zi cu zi nu o sa ai nici o problema de blocaj sau alte chestii neplacute. Probabil vei simti ceva grutate atunci cand utilizezi camera,dar acest lucru nu este chiar asa de important. LA prima vedere, mie mi s-a parut ca am de a face cu un telefon cu dotari dual-core si 1gb ram si un procesor video mai puternic, deoarece se misca foarte rapid. Bineinteles, nu trebuie sa deschizi multe aplicatii, pentru ca vei ocupa memoria si vei avea parte de lag. Un punct negativ al lui LG 4 (2) este memoria RAM, de doar 512MB – exact minimul pentru a rula sistemul de operare Android 4.1.2. In mare parte si in ciuda memorie lui mici, telefonul se misca foarte bine, iar din acest punct de vedere, iti recomand sa il cumperi.

In continuare sa vorbim putin despre constructia sa si anume: la inceput spunea ca are o constructie solida si pare foarte rezistent, dar in mare parte nu este asa – deoarece in partea din spate avem un capac glossy care se zgarie destul de usor, iar la partea frontala avem colturile tesite si care sunt foarte expuse la contactul cu solul. Datorita grosimii lui de 11,9mm, el pare asa solid si foarte compact. Chiar daca il scapi de multe ori pe jos, el o sa reziste foarte bine si se poate repara foarte usor la orice service din tara – recomand sa iti repari telefoanele sau orice alt aparat din casa la ServSkills – ce mai bun service la ora actuala din tara.

O chestie interesanta la acest smartphone este butonul central, care are in background lumina – adica un fel de notificare prin ledul de sub buton. Mai trebuie sa stim ca portul USB este localizat in partea de jos a telefonului iar in partea de sus putem gasi portul Jack, foarte bine pozitionat pe partea din stanga.

lumilna

In partea din dreapta putem gasi butonul pentru blocare/deblocare, care dupa parerea mea este putin greu de apasat, deoarece nu este iesit aproape deloc in relief, iar pe cealalta parte gasim butonul pentru volum. Lipsa buton pentru camera. Ce nu mi-a placut, este faptul ca nu are difuzor in partea din spate – au folosit difuzorul pentru ascultare pe ambele posturi.  Langa acest difuzor putem observa senzorul de proximitate si cam atat la partea frontala.

bu

Cel mai bun punct al acestui superb telefon,care iarasi zic eu, este dedicat genului feminin, este ecranul de tip IPS si acumulatorul.  Ambele fac din LG 4 varianta 2, un smartphone care se detaseaza de celelalte datorita acestor doua componente – adica pe majoritatea din categoria lui de pret, vom avea tehnologie TFT si acumulator de maxim 1.200 mAh.

Ce trebuie sa mai stim despre acesta, este faptul ca cei de la LG au promis ca toate telefoanele lor vor primi macar un update la o versiune de android mai buna. Sa speram ca si acest smartphone va gusta din 4.2 sau 4.3 Jelly Bean.

Dupa cum obisnuiesc eu, acum o sa iti recomand si alte telefoane din aceasta categorie de pret si la fel de bune ca si acest LG 4 (2):

 • UTOK 400Dvezi review facut de mine
 • Allview A5 Duo – Dual-Core, Android 4.2, 1.700mAh – la un pret de 389 RON la eMag – comanda acum
 • Samsung Galaxy Young – 768RAM, Geotagging, interfata TouchWiz – la doar 359 RON la eMag – comanda acum

…iar pe langa telefon iti mai recomand sa cumperi un card microSD la doar 19,5 RON de la eMag – comanda acum

Cat despre ce contine cutia, te invit sa urmaresti clipul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank