LG G3 nu va mai avea senzor pentru amprenta – poze


Potrivit @evleaks, viitorul smartphone de la LG – G3 nu va mai beneficia de renumitul scanner pentru amprenta situat in spatele telefonului sub camera. Probabil au inlaturat acest senzor datorita problemelor de securitate pe care le intampina utilizatorii, atunci cand utilizeaza des “butonul” iar el ne mai facand fata.

In prima imagine, putem observa, ca LG G3 va beneficia de un capac metalic detasabil, deoarece in poza doi, putem observa faptul ca este vizibila bateria si slotul pentru microSIM, iar langa el doar camera cu LED-ul sau.

Aceste poze, spulbera cu adevarat pozele care au aparut pe internet zilele acestea si in care G3 aparea cu senzorul pentru amprenta pe spate. Parerea mea, este ca el nu va avea senzor, deoarece evleaks este un personaj de incredere si nu obisnuieste sa ne duca in eroare.

Cat despre specificatiile acestui smartphone puternic, se spune ca va avea un ecran cu o diagonala de 5,5″, procesor Quad-Core Krait 400 la 2,3GHz, procesor grafic Adreno 330, memorie RAM 2GB, sticla protectie Groilla Glass 3, rezolutie FullHD si bine inteles cea mai noua versiunea de Android 4.4.2 KitKat cu posibil update. Lansarea lui va fi in urmatoarele 2 luni maxim.

sursa: evleaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank