LG G Pad 7 – o tableta accesibila si frumoasa

g pad 7

Din cea mai noua serie de tablete marca LG, G Pad 7 este de departe cea mai accesibila tableta la 600 Lei. Aceasta imbina materialele de calitate cu un design unisex. La interior avem parte de cateva componente specifice clasei de tableta sub 650 Lei, care promit sa ne ofere o experienta asemanatoare cu cea de pe telefoanele LG G3. Tableta G Pad 7 poate fi achizitionata de la eMag, unde vei primi un cadou o boxa portabila in valoare de 159 Lei.

O oferta de nerefuzat din partea magazinului eMag. Boxa care vine cadou, poate fi activata prin functia Bluethoot cat si prin portul AUX disponibil in partea din fata. Calitatea boxei este buna, iar sunetul este puternic. Un cadou pe masura calitatii tabletei. Poti alege 43 culori diferite pentru boxa: alba, albastra verde sau neagra. Promotia este limitata, deci daca vrei o boxa portabila, comanda il cel mult o saptamana acest pachet la doar 629 Lei.

Tableta G Pad 7 se poate compara cu majoritatea tabletelor “produse” sub brand romanesc. Aici vorbim de o comparatie cu: Viva H7 S, Viva D8, Viva i8, Vonino Primus QS sau Evolio Quattro 3G. Acestea ar fi principalii rivali pentru tableta G Pad 7. Dar Romanul cum este obisnuit, alege intotdeauna o marca mai cunoscuta. Sau in cazul cel mai bun, merge pe un brand Romanesc. Eu recomand atat marca LG cat si cele mentioante mai sus. In momentul de fata, pot spune ca diferenta mare nu mai este intre un produs de marca “internationala” si unul de marca locala ( aici vorbim de tabletele ce nu depasesc 650 Lei, pentru ca la cele mai scumpe, stim cum sta treaba ).

Asadar, tableta G Pad se remarca prin: rezolutia buna de 1280 x 800 px, procesorul Quad-Core pe chipset-ul Snapdragon 400, acumulatorul de 4.000 mAh cat si ultima versiune de Android 4.4 KitKat. Diferenta mare este pe partea de software, unde cei de la LG au investit mai mult si au perfectionat mai puternic versiunea de 4.2 + o interfata specifica LG.

g pad cadou

In rest, G Pad 7 are o memorie RAM de 1GB, 8GB spatiu de stocare interna si un slot microSD care suport 64GB. Tehnologia folosita pe partea de ecran, este de tip IPS. Destul de buna, deoarece avem unghiuri foarte bune si culori cat mai naturale. La capitolul camera stam putin mai slab, deoarece avem in partea din fata o camera de 1,3MP si in spate una de 3,15MP.

Nu uita insa, o tableta fara 3G este ca si un laptop fara conexiune la internet. De aceea eu iti recomand sa ai acasa un router wireless si sa iti cumperi si o husa pentru ea. Arunca o privire peste cele mai bune routere “de casa” aici. 

In concluzie, LG aduce o noua tableta ieftina in tara, care cred ca va inregistra vanzari bune. Calitatea si specificatiile se raporteaza bine la pretul de 629 Lei si la cadoul inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank