LG G Flex 2 disponibil la precomandă

Probabil cel mai bine cotat smartphone la CES 2015 a fost LG G Flex 2. Acesta nu numai că aduce o nouă formă de design, dar mai aduce şi ultimele generaţii de componente hardware, care sunt de-a dreptul foarte tari. Până să vedem ce are acest superb smartphone în interiorul său, trebuie să te anunţ că G Flex 2 este deja disponibil la precomandă prin intermediul magazinului QuickMobile. Preţul acestuia ajunge pe cele mai înalte trepte, deoarece costă 3.299 Lei. Puţin cam mult pentru început, dar pe parcursul lunilor următoare, este posibil să avem o scădere mică de preţ din cauza producătorilor Chinezi, care au pregătit câteva modele la fel de bine echipate pe partea hardware. În cel mai scurt timp posibil, acest model va fi disponibil şi la magazinul eMAG.

g flex 2

Cât despre specificaţiile acestuia, nu mai trebuie să facem nici o introduzcere. Sunt de departe, cele mai noi tehnologii scoase pe piaţă. Aici amintim de procesorul Octa-Core din care face parte un Quad-Core Cortex A53 la 1,5 GHz şi un Quad-Core Cortex A57 la 2 GHz. Toate aceste procesoare, rulează perfect pe chipsetul Snapdragon 810. Pe partea de grafică, avem ultimul model de chipset şi anume, Adreno 430. Lângă acestea mai adăugăm şi cei 3GB memorie RAM, precum şi sistemul de operare Android 5.0.1 Lollipop care îi asigură cea mai înaltă performanţă.

Cu acest model, cei de la LG pot concura lejer cu modelele Note 4, Nexus 6, Droid Turbo şi probabil viitorul Xperia Z4.  Mai avem şi ceva model de la Xioami, care trebuie să fie lansat mâine şi de la care mă aştept la specificaţii foarte bune. După părerea mea, G Flex 2 este o alegere foarte bună pentru cei care îşi doresc să aibă ultimele tendinţe din tehnologie, în mână.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank