LG F60 – un nou smartphone 4G ieftin

f60

Un nou smartphone a aparut azi in portofoliul celor de la LG. F60 este un smartphone incadrata in clasa mijlocie, dar care este capabil de o conexiune 4G. Telefonul pastreaza cateva trasaturi de la marele G3, precum o mica asemanare pe partea de design si pe partea de interfata. Mai pastreaza si functiile Knok Code si Gesture Shot, pe care le stim deja de la mai multe telefoane LG. La interior avem dotarile care il incadreaza in aceasta clasa mid-range.

F60 vine echipat cu un procesor Quad-Core, pe un chipset Snapdragon 400 si o memorie RAM de 1GB, care se combina perfect cu ultima versiune de Android 4.4 KitKat + interfata personalizata in stilul LG. Telefonul nu dispune de slot microSD, iar memoria interna este de 4GB/ sau 8GB. La noi, cred ca va ajunge varianta de 8GB, fiindca cei 4GB sunt prea putini.

f6

Pe partea de ecran, F6 are o diagonala mica de 4,5″, o rezolutie foarte mica de 480 x 800 px, din care rezulta o densitate de doar 207 ppi. Ecranul este de tip IPS si nu are nici o sticla de protectie certificata. In partea frontala avem o camera de 1,3MP iar in spate una de 5MP + la care se adauga cateva functii speciale.

Totul, este sustinut de un acumulator foarte bun, ce are capacitatea de 2.100 mAh. In concluzie, avem un smartphone 4G, cu acumulator bun si cateva functii cheie marca LG. Telefonul va ajunge in Romania la sfarsitul acestui an iar pretul lui nu va depasi 800 Lei.

sursa: lgnews

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank