Lenovo X2 Vibe ajunge la eMAG

Noul smartphone de la Lenovo, X2 Vibe a ajuns acum câteva zile la magazinul online eMAG. Acest model se remarcă printr-un procesor puternic, design slim şi specificaţiile de top caracteristice anului 2013. Adică, în interiorul lui avem un procesor Octa-Core MediaTek 6595M, care garantează funcţionalitatea celor 8 nucelee, la viteză maximă şi la o eficienţă cât mai bună. Lângă acesta avem o memorie RAM de 2GB şi un procesor grafic de generaţie nouă, Power VR G600. Această combinaţie face rivalitate cu chipsetul Snapdragon 800 şi Adreno 320 în combinaţie cu 2GB RAM. Oarecum, cei de la Lenovo au ales această configruaţie, deoarece preţul acestor componente este probabil mai mic, iar asta duce la un smartphone mai ieftin, cu specificaţii bune. Lenovo X2 Vibe costă 1.899 Lei la eMAG.

La exterior, avem un profil ce măsoară doar 7.2 mm în grosime, fabricată dintr-un material destul de rezistent, pentru a nu putea fi îndoit ca şi un iPhone 6 Plus. Designul semănă puţin cu cel a lui Huawei Ascend P7 sau Xperia Z2. După mine, telefonul arată foarte bine, cu un aspect industrial, folosit la foarte multe telefoane şi în acelaşi timp elegant. Parcă se potriveşte mai bine pentru genul feminin, datorită dimensiunilor sale.

8 core

Partea negativă a acestui smartphone nou, este acumulatorul să, care nu depăşeşte 2.300 mAh. Asta, la o diagonală de 5.o inch şi componente destul de puternice. Din această cauză, acesta are o autonomie de cel mult o zi, la o utilizare normală. Mai vine în ajutor puţin senzorii, dar aceştia nu balansează în mare măsură economia de energie. Mai cântărim puţin şi sistemul de operare Android, cu versiunea KitKat, care sper că este bine optimizată. Partea pozitivă, este că are în dotare o cameră frontală de 5MP şi una principală de 13MP.

Per total, X2 Vibe este un smartphone destul de scump, care încearcă să ajungă pe primele locuri ale categoriei de telefoane echipate cu chipset MediaTek, high-end.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank