Lenovo Tab S8 – specificatii

Lenovo intra puternic pe piata de smartphone-uri cat si pe piata de tablete. Astazi, au lansat o noua super tableta sub numele de Tab S8 – adica o tableta cu o diagonala de 8″, un design nou si componente de cea mai inalta tehnologie. Tableta a fost prezentata la IFA 2014 si va avea un pret de aproximativ 800 Lei. La noi in tara, pretul va creste putin, datorita costurilor de transport si tva-ul pus de fiecare firma – in final, pretul tabletei Tab S8 in Romania, va ajunge la 1.100 Lei.

s8.fata

Atat designul sau foarte subtire ( doar 7, 9 mm in gorsime ) si ecranul de tip OGS – adica One Glass Solution, promite utilizatorului o experienta noua in utilizare. Specificatiile lui S8 sunt destul de impresionante, iar aici vorbim de o rezolutie FullHD 1080p, un procesor Intel Atom Z3745 Quad-Core si spre surprinderea mea, pe 64- bit – adica cel mai nou procesor Intel. Pe langa acest procesor , avem si 2GB RAM, 16GB memorie interna si un accelerator grafic puternic.

Toate acestea ruleaza pe cea mai noua versiune de Android – 4.4 KitKat si care va primi update la Android L – datorita procesorului de 64-bit. Pe partea de conectivitate, avem un port microUSB 2.0, Bluethoot 4.0, Wi-Fi si Jack de 3,5mm.

In partea frontala avem o camera mica de 1,6MP iar in spate una de 8MP. Tableta va dispune de conectivitate 3G cat si 4G.  Ea va ajunge pe rafturile magazinelor, incepand cu sfarsitul acestui an.

s8.laterl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank