Laptopuri la eMAG Black Friday – ghidul tău

Nu ne mai desparte decât o singură noapte până la marele Black Friday susţinut de eMAG.  Nu mai trebuie să fac nici o prezentare la ce o să avem de BF 2014, deoarece majoritatea dintre noi ţtim deja că eMAG o să reducă mult preţurile la cele mai bune laptopuri. Aşadar, eu am decis să fac o listă cu cele mai bune laptopuri pe care le poţi cumpăra de Black Friday la eMAG. Nu am să intru în detaliu la fiecare laptop, deoarece timpul este scurt şi am să enumăr doar cele mai importante aspecte pentru care o să scoţi banii din buzunar mâine dimineaţă la ora 6 sau 7, cand se va da startul reducerilor la eMAG Black Friday.  Începem cu cel mai bine echipat model şi care cred că va intra la reducere de Black Friday:

b50

 

Laptop Lenovo B50-70

Care este echipat cu un procesor de ultimă generaţie, Intel Core i7, 8GB memorie RAM şi un spaţiu de stocare de 1TB. Placă video puternică, capabilă de a rula orice joc nou apărut şi în special o rezoluţie FullHD pe o diagonală mare de 15,6 inch. Totul este într-o carcasa de aluminiu, cu un design foarte nou şi un sistem eficient de răcire. Modelul a fost lansat anul acesta, ceea ce îl clasează pe primele alegeri alte iubitorilor de notebook-uri performante.

Pret: eMAG

g510

Lenovo IdeaPad G510

Este un model de top, lansat foarte recent de Lenovo şi care îmbină perfect performanţa şi preţul. Inclusiv calitatea pe care deja o cunoaştem de la restul produselor Lenovo. Acesta are în daotare un procesor puternic Intel Core i5 de generaţia 3, 4GB memorie RAM şi o placă video de 2GB Radeon. Poate ţi se pare puţin mai gros, dar acest aspect se datorează acumulatorului mare, care promite o autonomie de cel puţin 4 ore jumate. La o utilizare medie, acesta va rezista şi 6 ore. Per total, un design industrial, cu note de eleganţă şi un preţ foarte bun pentru o clasă medie. Acesta are şanse foarte mari să intre la o reducere mare de BF.

Preţ: eMAG

hp455

HP ProBook 455 G2

Modelele HP sunt renumite prin calitatea şi designul elegant. Acest model de HP 455, face parte din nou serie de laptopuri care a fost lansată anul acesta. Modelul din faţă face parte din clasa de mijloc, deoarece are un preţ pentru buzunarul oricăruia din noi, iar dacă va intra la reducere în această seara de BF, acesta va fi un must-buy sau must-have. Acesta este dotat cu un procesor Quad-Core AMD model A8 care îţi va uşura taskurile din viaţa de zi cu zi. Totul se mişcă foarte frumos şi datorită memorie RAM de 4GB care are o frecvenţă mare, pentru ca multi-taskingul să nu mai fie o problemă. Totul este acoperit de o carcasă din aluminiu, care facilitează o racire mai bună atunci când este solicitat mai mult. Autonomie foarte bună şi un ecran frumos, cu aspect plăcut şi balamale rezistente în timp.

Preţ: eMAG

Aceste trei laptopuri, sper să apară la reducere atât pe magazinul online eMAG cât şi pe Flanco. eu îţi recomand şi te sfătuiesc să alegi unul dintre acestea, deoarece o să fii foarte mulţumit de ele. Până la faza contrarie, eu te sfătuiesc să îţi faci un cont la magazinul de unde îţi vei cumpăra produsele de Black Friday.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank