Laptopuri accesibile sub 1000 Lei

Dacă se tot apropie marele Black Firday în acest an, eu am decis că trebuie să fac o listă cu cele mai accesibile laptopuri din perioada Octombrie – Noiembrie. Am să aleg laptopurile care nu depaşesc suma de 1.000 Lei, de la diferite magazine online. Te întrebi oare de ce laptopurile din această perioadă? – răspunsul este cât se poate de simplu: la sfărsitul lunii Noiembrie, începând cu data de 21 se va da startul reducerilor de Black Friday.  Până atunci am sa fac o listă folositoare pentru tine, în care am sa vorbesc câte puţin despre câteva laptopuri accesibile pentru buzunarul tău.

assus

X451MAV-VX278assusP

Să începem cu un laptop de la Asus, care a ajuns pe piaţa din Romania foarte recent. Dacă ţin bine minte acesta a ajuns acum 2-3 luni pentru prima dată la eMAG. De atunci, modelul X451MAV-VX278P a intrat în atenţia multor persoane cu un buget mai limitat. Cel mai important aspect al acestui laptop este sistemul de operare Windows 8.1 varianta EDU pre-instalată. Asta înseamnă ca nu mai trebuie sa te chinui cu versiuni de pe internet piratate sau să apelezi la un specialist care să îţi instaleze un Windows.

X451 are un procesor bun pe 64- bit, Dual-Core la 2,16 GHz si 2GB memorie RAM. Hard-disk spaţios cu o capacitate de 500GB care îţi permite stocarea a peste 50 de filme HD. Placa video este de tip integrată, dar care îţi permite sa te joci jocuri destul de noi. In rest, laptopul are o autonomie normală, iar calitatea materialelor folosite pentru acest mode este foarte bună. Ecran frumos, luminos si un design nou. Îl poţi cumpăra de la Flanco.

 

acer

E3-111-C58B

Al doi-lea model pe care l-am remarcat ca fiind o alegere foarte bună, este modelul Aspire E3-111-C58B de la ACER. Şi acest model se remarca tot prin versiunea de Windows 8.1 gata instalată dar si prin designul său putin mai simplist. Ca si o comparaţie cu modelul anterior, pot spune ca acest Acer parca are materialele mai bine finisate, ceea ce ma duce cu gândul că este mai pe gustul fetelor. Si culoarea argintie este mai de preferat pentru genul feminin, deoarece inspira fineţe si un pic de eleganţă. Aspire E3 este echipat cu un procesor puţin mai decat cel de sus, iar frecvenţa a fost puţin mărită. Va puterea sa maximă acesta ajunge la 2,4 GHz. În plus, acest model are încă un slot liber pentru memoria RAM, care poate fi extinsă pana la 8GB.

În rest cam aceleaşi specificaţii doar cu mici diferenţe nesemnificative. Puţin ma usor decat modelul de sus si cu aproape 1 cm mai subtire. Per total, un laptop reuşit de la Acer si care a fost lansat vara aceasta. Deci dacă te orientez spre acest model, ai câteva avantaje faţă de modelul de mai sus. Asus X451MAV este mai mult pe placut baietilor, care prefera materiale mai putin lucioase.Acemo model îl poţi cumpăra la un pret de 999 Lei la Altex.

lenovo

G50-30

Ultimul model pe care ţi-l propun este putin mai ieftin decat cele două. Modelul ales este G50-30 de la Lenovo, care este putin mai sărac dar fară diferenţe mari pe partea de specificaţii. Un model destul de popular in ultimele două trei luni, deoarece a fost prezent pe multe site-uri la reduceri. Acesta este probabil cel mai accesibil laptop din acest an. G50 a fost lansat la începutul acestui an, iar de atunci a înregistrat vânzari foarte bune de fiecare dată cand a fost la reducere. Acum înă nu mai este la reducere, dar preţul sau il fac sa fie cel mai bun deal sub 1000 Lei. Laptopul vine echipat cu un procesor Dual-Core Celeron, 2GB meorie RAM şi 320 GB spaţiu de stocare. Un design mai industrial, care încearcă să imite cât mai bine metalul. Tastatură ergonomica si un touc-pad mic, numai bun pentru cei care sunt mereu plecaţi in călătorii. In grosime acesta masoara doar 2,5 cm, are un port HDMI si 3 porturi USB de mare viteză. Acumulatorul promite o autonomie de cel puţin 4 ore la o utilizare normală. Per total, un laptop ieftin şi bine echipat cu tot ce ar fi necesar pentru un laptop demn de anul 2014. Preţul său este de 849 Lei la Altex.

 

Aceste trei laptopuri sunt după părerea mea cele mai accesibile laptopuri pentru orice buzunar. Îti spun de pe acum să urmăreşti evoluţia preţurilor pentru ca de Black Friday să faci o alegere bună. Toate cele bune pana atunci!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank