Laptop Toshiba M50D la reducere

toshiba

O noua campanie de reduceri are loc la Flanco: 5 zile de reduceri la toate laptopurile marca Toshiba. Mai exact, aceasta campanie este adresata in special iubitorilor de laptopuri marca Toshiba, care sunt deja recunoscute pentru calitatea si preturile lor foarte bune.  In oferta celor de la Flanco, intra in promotie 17 laptopuri de la acest producator Toshiba. Reducerile nu depasesc mai mult de 15%, dar cateva dintre ele au preturi foarte bune. Eu m-am uitat peste oferta lor si am gasit laptopul Toshiba M50D-A-10Z la o reducere de 200 Lei, adica a ajuns sa coste 1.599 Lei. O reducere foarte bune, pentru cei care isi doresc un laptop accesibil si de o calitate superioara.

Aspect

Acest model M50D are o carcasa de aluminiu, foarte frumoasa si eleganta, ce ii confera un aspect mai premium. In acelasi timp, carcasa din aluminiu ii asigura o temperatur mai scazuta decat in cazul celor care au o carcasa din plastic. Caldura este disipata mai usor, iar sistemul de racire a fost imbunatatit. Constructie solida si linii foarte placute la atingere. Greutate redusa si dimensiuni pe gustul oricaruia.

Specificatii

In interior avem parte de un HDD care are o capacitate de 750GB, 4GB memorie RAM si un procesor de generatia 6, AMD Quad-Core A6-5200 dus la o frecventa de 2.000MHz. La capitolul grafica, acesta este ajutat de o placa integrata AMD Radeon 8400 HD, care iti asigura o calitate si un gaming de exceptie in jocurile lansate pana in 2013. Cele mai noi jocuri, vor rula la rezolutii mai mici si la detalii mai reduse. Oricum, un laptop numai bun de jocuri si de filme. Spatiu de stocare suficient pentru o gramada de filme sau alte fisiere.

toshiba m

Ecran si conectivitate

La partea de ecran, avem un panel LCD LED, un format HD si o rezolutie buna de 1366 x 768px. O densitate foarte buna, intalnita la cele mai multe laptopuri care nu deapsesc 2.000 Lei. Diagonala decenta si normala de 15,6″ si o luminozitate buna. Un pic unghiurile nu sunt atat de bune, in special pe orizontala. Pe verticala sunt mai acceptabile.

Nu duce lipsa nici de porturile esentiale pe care ar trebuii sa le aiba orice laptop: un HDMI, un USB 2.0, 2 x USB 3.0, microfon, audio si un slot pentru cititorul de carduri. In plus, acest model M50D 10Z are un sunet de foarte buna calitate si o camera forntala numai buna pentru convorbiri pe Skype sau Messenger. Sunet certificat DTS si o camera web HD.

Puncte pozitive M50D:

  • constructie foarte buna
  • procesor Quad-Core
  • sunet DTS
  • placa video puternica
  • aspect premium
  • suporta pana la 16GB RAM

Puncte Negative:

  • Li-Ion in 3 celule
  • lipsa Windows instalat
  • lipsa unitate citire/scriere (cd-dvd)

Pret actualizat:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank