Laptop Asus Zenbook NX500 cu ecran 4K si procesor i7

Cel mai nou laptop de la Asus a ajuns acum câteva zile pe stocul magazinului eMAG. Acest model de la Asus Zenbook NX500 se remarcă prin specifiicaţiile sale de top, precum şi prin deisgnul său. Încă de la primele informaţii pe care le citeşti despre acesta, vei şti că este cu adevărat un adversar pe măsura notebook-urilor de la Apple, pe care mulţi din producători au refuzat să le concureze. Însă cu acest model nou de la Asus, cei de la Apple vor ştii pe viitor că au deja un competitor care încearcă să le fure clienţii. Modelul ajuns la eMAG, are un stoc destul de limitat, iar preţul să este de 10.999 Lei. După parerea mea, preţul îşi reflectă cu adevărat specificaţiile şi calitatea din toate punctele de vedere.

asus

Cât despre specificaţiile acestuia, pot spune că sunt foarte puternice şi se poate considera un laptop de gaming dus la cel mai inalt nivel. Asus NX500JK este echipat cu ultima generaţie de procesor Intel i7, cu 4 nuclee ce lucrează la o viteză de 2.300 MHz şi care poate fi dusă la 3.300 MHz.  Pe partea grafică, avem o placă dedicată de la Nvidia, model GTX  850M, cu o memorie RAM de 2GB şi un procesor integrat de la Intel, seria 4600 HD. Pe lângă aceste două componente principale, avem o memorie RAM de 8GB, la o frecvenţă de 1.600 MHz. Toate bune şi frumoase aici, dar partea cea mai impresionantă vine pe partea de ecran.

asus 4k

La capitolul ecran, avem o rezoluţie foarte mare de 3840 x 2160 px, cu un panel LED Touchscreen şi o diagonală decentă de 15,6 inch. Grosimea ecranului este din nou un punct foarte important, care îl face să concureze cu produsele de la Apple. Din câte imi aduc aminte, cei de la Lenovo mai au un model cu ecran 4K, dar care are o grosime mai mare. Un alt aspect foarte important al acestui model de Yenbook, este HDD+ul care este de tip SSD şi are o capacitate de 512GB. Asta înseamnă că vom aveam viteze foarte mari de scriere şi citire a datelor, precum şi un timp foarte scurt la bootare.

Laptopul vine echipat cu ultima versiune de Windows 8.1, un acumulator Li-Ion în 6 celule, 3 porturi USB 3.0, Bluethoot şi o greutate totală de 2,2 kg. Mai dispune de un sistem audio integrat în tastatură, de la Bang and Olufsen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank