Laptop Asus SX223D – cele mai bune aspecte

O noua oferta atragatoare la categoria laptopuri a aparut pe siteul celor de la eMag si anume: daca cumperi laptopul Asus X551CA-SX223D acum la pretul de 1.699 Lei cu Discount de 439 Lei, vei primi in plus inca un cadou foarte atragator si consistent – un Espressor automat Bosch Tassimo Vivy TAS120, care valoreaza destul de mult, deoarece este marca Bosch.

tasi

Dar ca sa fi sigur, ca acest laptop isi merita banii, am decis sa scriu despre cateva dintre punctele cele mai bune ale acestui Asus SX223D. Initial, pretul acestuia a fost de 2.139 Lei, deci, avem de a face cu un laptop  care satisface orice utilizator, fie ca este ele un gamer fie ca este el un simplu incepator. Bineinteles, nu un gamer in sensul adevarat al cuvantului, ci unul care se joaca doar din placere. Deci sa trecem in revista aceste puncte foarte importante:

  1. In primul rand avem de a face cu un laptop marca Asus – adica, sunt laptopuri de buna calitate, nu se strica rapid iar modelul este unul nou – adica aparut la sfarsitul anului trecut. Asa ca sa iti faci o idee, din 10 laptopuri cumparate din magazinul eMag, doar 2 sunt aduse la service inapoi, care sunt sub aceasta marca Asus.
  2. In al doilea rand, este echipat cu toate porturile necesare pentru a fi conectat la “toate”, iar aici enumeram: un port HDMI, o iesire Audio, USB 2.0, USB 3.0 si un port VGA. Pe partea de retea avem Wi-Fi 802 b/g/n si o placa de retea de 10/100 Mbps. Pe partile laterale mai avem un DWD RW si un slot pentru carduri de memorie, precum si o aierisere foarte eficienta.
  3. Alta parte pozitiva a acestui laptop este HDD, care are o capacitate foarte mare, de 1TB – adica nu mai trebuie sa iti faci grija ca nu ai unde sa stochezi muzica, pozele sau filmele tale preferate, care in momentul de fata au deja de la 1-2GB in sus. Deci un HDD spatios, silentios si de o calitate superioara.
  4. Un alt punct important al acestui laptop, este memoria RAM, de 4GB DDR3, care se poate extinde pana la 8GB RAM si totul la o frecventa preferata de “jocuri” de 1600 MHz. Eu iti recomand sa pui si pe celalalt slot inca 4GB, dar sa fie de aceeasi frecventa.
  5. Pe partea de procesor, avem un chipset marca Intel, Dual-Core pe o tehnologie de 22nm si o frecventa a procesorului de 1.800 MHz. Nici pe partea de grafica, nu stam rau, deoarece X551CA este echipat cu o placa grafica marca Intel HD, care va rula foarte bine pe jocuri aparute din 2013, la o rezolutie medie. Exista si unele pe care le poti rula la o rezolutie “high”.
  6. Ecranul acestuia este de tip LED, ceea ce inseamna ca are un consum redus de energie, deci o autonomie mai mare.  Rezolutie foarte buna, unghiuri de vizualizare decente si totul bine imbinat pe margini.
  7. Autonomia laptopului este una normala, iar aici putem spune ca bateria lui rezista maxim 3-4 ore in functie de cum il folosesti. Daca te joci pe el, va rezista maxim 2 ore, iar daca il folosesti doar pentru navigare, va rezista 4 ore.

Daca vrei un laptop frumos, elegant si de cea mai cunoscuta marca la ora actuala, ASUS, iti recomand sa il cumperi cat de rapid la aceasta oferta (limitata, adica se va termina curand) si de ce sa nu bei o cafea buna in pat, facuta de un espressor marca Bosch, care la fel este un brand foarte cunoscut datorita calitatii sale. Ambele le poti cumpara de la eMag la pretul de 1.699 Lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank