La eMAG urmeaza 3 zile de reduceri la Resigilate; 23-26 Ianuarie

resigilatÎn fiecare lună, fix pe data de 23, eMAG dă startul reducerilor masive la produsele Resigilate. Este deja ştiut că reducerea oferită de eMAG în aceste zile de reduceri la resigilate este de-a dreptul foarte mare. De mâine, 23 Ianuarie vei putea cumpăra produse resigilate cu următoarele reduceri pe fiecare categorie, după cum urmează:

  • până la 60% la telefoane mobile
  • până la 45% la laptopuri
  • până la 40% la electrocasnice şi televizoare
  • sub acest prag, produsele de grădinarit şi altele
  • oferta completă aici 

La urma urmeri, ce înseamnă un produs resigilat la eMAG? Ei bine, este bine de ştiu că oricine poate să returneze un produs comandat online, dacă cutia acestuia nu este sigilată, sau dacă produsul are o mică zgărietură fină, sau lipseşte ceva din cutie. Cu alte cuvinte, tot ceea ce se returnează spre eMAG din motivele menţionate, este verificat din nou de către specialişti, este sigilat şi pus din nou spre vânzare. Pe scurt, asta înseamnă un produs resigilat la eMAG.

Din câte campanii de reduceri la resigilate am văzut la eMAG, vă pot spune că reducerile au o valoare foarte mare, la mii de produse. Nu uita însă “păţania” de anul trecut, când eMAG a afişat preţuri greşite la resigilate! Aveai telefoane şi televizoare la maxim 2-3 Lei! Fii pe fază şi verifică oferta de resigilate accesând orice link de afiliere din acest articol.

Mâine dimineaţă toată lumea îţi îndreaptă browserele spre pagina de resigilate eMAG! Spre ex, Galaxy S6 resigilat costă momentan 2.039 Lei – mâine sigur va ajunge sub 1.900 Lei!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank