Karbonn Sparkle V – un smartphone din linia Android One

Karbonn Sparkle V este cel mai nou smartphone lansat de Karbonn, care se remarcă printr-un aspect foarte important. Acesta rulează din cutie versiunea de Android 4.4 KitKat şi în viitorul foarte apropiat va primi update oficial la Android 5.0 Lillipop. Telefonul face parte din linia Android One, care va asigura primirea la cel puţin un update al versiunii de Android. Partea mai puţin plăcută, este la capitolul disponibilitate în România.

Karbonn are deja câteva modele de telefoane foarte bune, pe care le poţi cumpăra de la magazinele online gen eMAG. Acum întrebarea mar este: va ajunge şi Karbonn Sparkle V şi în România? Momentan nu se ştie absolut nimic, decât că, modelul acesta este deja în drum spre Europa. Nu se ştie nici măcar în care va ajunge. Eu totuşi sper ca acest model să ajungă şi in România, deoarece cumpărători ar fi foarte interesaţi de un smartphone super accesibil care rulează pe Android 5.0 Lollipop.

karbonn v

Până în momentul de faţă nu avem nici un smartphone Românesc care să ruleze pe această versiune de Android. Aşadar, Sparkle V, dacă va ajunge şi la noi, va avea parte de un succes foarte bun. Update-ul are să vina direct de la google, într-un timp foarte scurt. Cred că dupa ce vor primi update seriile Nexus, vor urma telefoanele din seria Android One.

Cât despre telefonul în sine, pot spune că are specificaţii decente, pentru a-ţi asigura o experienţă pe măsura Android-ului 5.0 Lollipop. Acesta are un procesor Quad-Core la 1,3 GHz, un chipset MediaTek MT6582, 1GB memorie RAM şi un procesor grafic bun. Pe lângă acestea, avem un acumulator mare de 1.700 mAh, care este capabil să ducă cel puţin o zi ecranul de 4,5 inch.  În dotare mai avem o memorie internă de 4GB extensibilă cu un card microSD, o cameră principală de 5MP şi una secundara de 2MP. Per total, un smartphone bine echipat, cu partea de software foarte bine optimizată. Preţul cred că nu va depăşi 700 Lei.

Sa fim sinceri, nu ai vrea un telefon sub 700 Lei cu Android 5.0 Lollipop?

v5 v55

sursa: zdnet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank