Karbonn lanseaza Titanium S6 in Romania

Un nou smartphone de la Karbonn a ajuns astăzi in Romania. Este vorba de noul model Titanium S6, care face parte din gama de top a acestei firme străine. Karbonn are deja câteva modele lansate pe piaţa din Romania, care se vând destul de bine la ora actuala. Aici discutăm de telefoane low-cost si de un model mai premium – Titanium X, fiind cel mai puternic smartphone de la ei. Mai exista si câteva modele mai accesibile care îţi vor atrage privirea prin designul lor si prin specificaţiile bune. Detalii despre aceste modele le gaseşti aici.

Modelul lansat astăzi de Karbonn, este foarte asemănător cu celebrul Galaxy S3 la partea de design şi materiale. Mici modificări în zona de butoane şi o culoare mai atractivă pe ramă. Unii dintre voi, cred ca o sa il asemănaţi mai mult cu Galaxy S4.

kraboonPartea cea mai interesantă este ca, Titanium S6 vine echipat cu o versiune de Android recentă, aceasta fiind 4.4 KitKat. Probabil ca nu are o optimizare atât de bună precum o au telefoanele HTC sau Samsung de exemplu, dar eu mă gandesc ca dacă au pus această versiune “in cutie”, sper să o fi facut foarte bună. Chiar si interfata seamănă puţin cu celebrul TouchWiz de la Samsung.

În interiorul acestuia, avem urmatoarele componente hardware: un procesor Quad-Core la 1,2 GHz, 1 GB memorie RAM si un procesor grafic încă necunoscut. Unele site-uri sugereaza ca acest model ar avea in dotare un Adreno 305 si un chipset Snapdragon 400. Eu totuşi mă gândesc ca are un chipset MediaTek si un Mali 450MP. Acesta mai dispune de 8GB memorie internă, cu posibilitatea de extindere cu ajutorul unui microSD.

La exterior avem o diagonală mare de 5.0 inch cu o rezolutie medie de 960 x 540 px. Din aceasta, rezulta o densitate de 220 ppi – acceptabil pentru un smartphone mare şi care nu costă atât de mult. La partea din spate avem o cameră principala de 8MP, un acumulator de 1.700 mAh, iar in fata o cameră frontală de 2MP – bineînteles cu funcţia de auto-focus si alte specialitaţi. Langă camera forntală avem senzorul de proximitate si cred că un senzor de lumina. Oricum, acumulatorul mie mi se pare destul de mic, pentru o asemenea diagonală.

Telefonul are un preţ foarte bune pentru început si îl poţi comanda de la eMAG la preţul de 649 Lei. Rămâne de vazut însă dacă acest model destinat pentru piata din Romania, va avea chipsetul Snapdragon si GPU-ul Adreno 305.

This slideshow requires JavaScript.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank