John Wick – sa fie un nou Chuck Norris?

 

johnAseară m-am uitat şi eu din lipsă de ocupaţie la noul film John Wick, care îl are ca actor principal pe celebrul Keanu Reeves. Bun, toate frumoase şi bune, deoarece ştiam despre acest actor că are doar roluri foarte bune, iar toate filmele în care a jucat, au fost foarte reuşite, cu ceva excepţii. Aşa a început şi acest controvesat film, despre care se spune că nu este decât o producţie care nu cred că îşi mai merita rostul. Avem deja o grămadă de filme, cu acest tip de acţiune, care a început să mă plictisească.

Adică, avem actorul principal care s-a retras dintr-o afacere, din mai multe cauze pe care o să le aflam la sfărşitul filmului şi căruia tocmai i-a murit soţia. Avem o perioadă foarte proastă, în care stăm în casă, ne uităm la amintiri şi încercăm să trecem peste. Casă, maşina şi parcă mai lipsea ceva. Un cadou, care pare să fie de la nevastă, livrat cu puţin timp după moartea acesteia. Un căine mic, care să îi redea încă o speranţă şi care să îi ţină un loc în sufletul pustiu. O ieşire clasică la benzinaria din oraş, schimbă dintr-o dată subiectul fimului. Aici apar băieţii răi, care au şi ei o maşină puternică BMW seria 7, model nou, dar nimic nu se compară cu maşina lui John, din 1970. Mulţi cai putere şi altele. Intervine motivul principal pentru care acest film îşi are rostul şi care îi face o ofertă pe care p va regreta mai târziu.

Cred că v-aţi gândit deja, smecheraşul vine şi îi fură maşina, îi omoară căinele şi mai încearcă să o şi vândă la un prieten bun de a lui John. Deci, de aici înainte, ştim firul pe care îl urmează filmul: o răzbunare în stil mare, cu arme ascunse, nici un glont nu mă nimereşte şi toată lumea mă cunoaşte din trecut.

Spre final, mai intervine tata acestui mic cadet, care în cele din urmă ajunge să moară şi el. Nu ai cum să scapi din faţa acestui John Wick. Ce farmec mai avea, data nu murea toată familia? Acestea fiind spuse, acest film nou, nu îşi prea merită banii dacă vrei să îl vezi la cinema. După mine, avem prea multe filme de acest gen, în care eroul principal se răzbună pe toţi. De exemplu, filmul The Equalizer, este foarte bun, la fel şi The American Sniper. Ambele le-am văzut recent şi ţi le recomand. La John Wick, te poţi uita singur, sau mai bine, îi areţi la tatăl tău acest gen de film. O să îi placă cu siguranţă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

DYR Online - Directorul tau web cu transfer de page rank